Dan före doppare da´n!

Tjoho vad fort det gick med den här veckan!!!
Redan julafton i morgon, mysigt.
Mamma kom i förrgår, hon ska fira jul med oss ute i klinte.
Vi funderade faktiskt på att gå till domkyrkan i morgon bitti på morgon mässa, det blir nog otroligt fint! men vi får se hur trötta vi är.

Idag är jag ledig och vi ska ge oss ut på stan och göra lite inköp. Julklapparna är ju klara men jag behöver införskaffa mig lite grejs.
Bla. så har jag inga byxor jag kan ha längre och jag vill inte gå med rumpan bar!!!
Hade väl tängt att jag skulle vänta med och köpa mams bralla tills vi varit på ultraljud den 15:e januari men det måste bli tidigare, vissst kan jag gå i tunikor och kjolar och så men det blir tråkigt i längden, och kallt och cykla i!!

Hoppas att alla får en mysig och trevlig jul!

Massa kramar.

Trött!!

Herregud vad jag är trött idag, pyret tar mycket energi nu känner jag.... men det är helt ok ; )
Skulle vara duktig och fortsätta packa men det kan jag ju glömma....gäsp!
Det blir en tidig kväll.

kram.

Tvättardag!

Idag kommer maskinen gå för fulla muggar! skönt att få ALLT rent när man flyttar. Vissa grejor åkte med fast de inte var smutsiga men de har legat i garderoben för länge och luktar peck! ( kanske lite känsligt gravidnäsa med i spelet....)
Kan säga att dagen kunde ha börjat lite bättre....
Maskinen vägrade att centrifugera och jag höll på att få panik! ska den förbankade maskinen gå sönder nu 1,5 vecka innan vi ska flytta?! neeej!!!!

Hittade instruktionsboken och där stod det att jag skulle tömma den på vatten vid nödslangen.......
Kan säga att det gick ju inte fort!!! och det bara sipprade ut på golvet.....tårarna var nära ,men jocke kom och hjälpte mig så nu är den så gott som ny, phu!

Jocke ja, han ligger på kökssoffan och sover.....han är lite trött i lockarna idag efter personalfesten igår, får ta hand om honom idag ( det är ju inte alls ofta han är ute och svänger sina lurviga)
Ska dra ut honom på en skön promenad!

ha det bäst!
Kram. 


Julkaoset har börjat!

Så hände det äntligen, det vi har väntat på i en vecka  - den stora jul krusellen! tok mycket folk men det är så himmla kul! fick dock ta mig en liten pause och lugna ner pulsen lite, tror inte att pyret gillar när jag stressar....... Men bara jag tar det lugnt när jag känner att jag behöver så går det över ( ha,ha det rimade!)
Darlig ska ha julfest ed sitt jobb i morgon så jag har lovat att jag ska vara världens bästa flickvän på måndag, han kommer förmodligen behöva mig........
Nu har han berättat för alla på hans jobb så nu vet alla och det känns otroligt skönt!

Är lite frusen så det får nog bli ett bad nu.

Kram på er!

Ganska tråkig tisdag.....

Ja,det måste jag nog säga att det har varit.
Började jobba kl.08.30 villket är tidigt för mig.......gäsp!
Nåja, dagen gick faktiskt ganska så fort.
Imorgon är det dax att hänga om casual avdelningen och det behövs verkligen kan jag säga detr ser ut som BLÄÄÄ!
Har haft lite ångest för hur det har sett ut men vad ska man göra när man får så liiiite tid till fix!

Magen mår bra, jag har nu kommit in i den "läskiga delen" som de kallar den.
Kroppen har nu anpassat sig till hormoner och så vidare så en del grav. symptom avtar tex svullen mage så man undrar om man verkligen är med bebe.....men tydligen händer det en himmla massa grejor på insidan nu så snart ploppar det nog fram en riktig bebis mage *längtar*

Måste börja packa snart! flyttar om 2,5 vecka!
Har ju liksom ingen ork......

Jag = tröttis.

Idol final!

Nu har jag inte bara en bulle i ugnen utan även en pizza! Hur fick den plats där? jag var så nervös inför starten på idol så jag åt upp nästan hela utan att jag knappt märkte det, har typ aldrig hänt förr. Känns som om jag inte behöver äta på en vecka ha,ha!

Villken jädrans final det blev!!! kan liksom inte alls säga vem som jag tycker ska vinna, det spelar liksom ingen roll för de knäcker båda två! Spänande!!!

Våran BM ringde i morse, jag ska tydligen upp med lite kiss nästa vecka, ha,ha.
Jag har ju haft problem med urinvägsinfektion ( lååååångt ord!) men det var ett tag sedan men för att var på den säkra sidan så ska de kolla upp det så att det inte är nåt på G.

Herre gud jag sprängs! Varför gör jag så här!!!!!

kram.

Lite läskig dag!

Idag blev jag väldigt orolig, hade ont i bebismagen!! Fick sätta mig ner och ta det lugnt ett tag och bara tänka på att andas harmoniskt......
Det höll i sig ett tag men efter en stund så känndes det bättre. Läskigt det där, man vet ju inte hur det ska känas och om det man känner är normalt. Jocke tyckte jag skulle ringa BM men jag sa att det känndes ju bättre och om det inte kommer nå´n blödning ( kanske inte så trevligt att läsa om men ändå...) så kan det knappast vara någon fara. Men händer det igen så ska jag definitift ringa!

Nog om detta.
Tredje visningen imorgon!!! nu jäklarns måste det komma lite folk! nervöst kan jag säga....
Håller alla tummarna och tårna.
Nu ska jag göra fläskpannkaka, MUMS!

adjöken.

Julskylltning!

I går och i dag har jag skylltat som bara den! Jättefin julkampanj i år Måns och Agnes är riktigt snygga!
Jag har hunnit med och julpyntat hemma idag, men det blev inget avanserat, känns som lite onödigt när vi ska flytta om typ 2,5 vecka!
Kan ni fatta att det är julafton alldeles snart?! hellt konstigt ju och,snyfft inge snö........
Hoppas att det komer lite ialla fall...

kramen!

Nu släpper jag på den bästa hemlisen!

Så, helgen är över och jag har gjort en massa skoj!

Men det som var det bästa var att i fredags var vi på inskrivning hos våran barnmorska! VI SKA FÅ EN BEBE!!!!
Kännslan är helt obeskrivlig, det är så mycket som snurrar i huvudet just nu.
Igår gick vi in i v.13 ( 3månader) och passerade därmed de riskfulla veckorna så nu kan man andas ut lite och det känns väldigt skönt  : )
Vad som också känns skönt är att nu kan vi berätta för alla att våran lilla familj ska bli tre. väldigt  overkligt.......
Idag är jag ju ledig och tänkte faktiskt börja packa lite, vi ska ju flytta om mindre än 1 månad! här händer det grejer : )  Barn, hus, volvo har vi redan ha,ha! det fattas nu bara en vovve men det får bli en katt så länge, räknas det?
Ikväll ska vi hem till två kompisar på middag, ska bli mysigt.
Vi ska berätta det ikväll och på något konstigt sätt så känns det mer pirrigt att berätta för vänner än för familjen, lite knäppt kanske.....

I Lördags var det stort kalas på Klustret i stockholm med skumpa ( jag fick då dricka ginger ale, sliskit ) jultalrik, fantastick four och kareoke ha,ha!
Villket drag! Jätte roligt
Säger bara det, detta företaget kan konsten att röja gärnet! utan att det spårar ur, Alla dansade och då var vi kanske 300 pers. Riktigt party! kul,kul.

Nu ska jag börja sortera mina kläder, vissa är trånga redan nu och andra kommer jag växa ur snart så de får åka ner i en framtida låda, eftersom att man ska bli en tjocksis nu ha,ha...
Ska lägga in en bild lite senare på min mage, syns lite nu : )
Jocke kollade på mig igår och sa: Det ser ut som om du har fått en puckel på fel sida ha,ha. Vänta du bara älsklig, snart kommer jag att förvandlas till en muminmamma : )

Puss på er alla!

RSS 2.0