Dagis dax!!!

I dag har vi börjat kolla dagis till grodan. Det är ju inte det lättaste precis... Man har ju ingen aning om vad man ska tänka på, tur att vi har mamma att bolla tankar med ( dagisfröken-veteran)
Nu har vi ialla fall bestämt oss för att det blir Karlavagnens barnträdgård som blir förstahands valet. Det är ett Waldorff dagis. Verkar jätte mysigt!  och ligger inte alls långt från oss. Barnen får vara med och göra allt bla. laga mat, baka, sylta, safta. sedan är det ute jättemycket och gör massor med roliga kreativa saker. De har även lite djur ute i trädgården.
Det enda jocke är orolig för är att de inte äter kött, ha,ha,.. men det kan han ju göra hemma sen.
Jag har alltid tyckt att det huset och trädgården har sett så otroligt fint och mysigt ut när man åkt förbi med bilen. När jag var ute och gick en gång så gick jag förbi där och såg då att det faktiskt var ett dagis! ( detta var innan vi viste att wilmer skulle komma)
Hoppas nu att vi får plats!
Tänk att han ska bli en dagisunge om ett år, hi,hi
De andra och tredje valet är  på "vanliga dagis" i området.

Här är minna trötta älsklings- killar :)


Sensommaren är här!

Då var alla härliga besök över för den här sommaren, tack alla för titten!

Igår var jag väldans duktig! Ringde kyrkan och bokade för dop. Den 12 oktober skall sonen få guds välsingnelse, hi.hi.
Det är mycket att ordna och fixa med men det är ju jätte roligt. Var och inhandlade inbjudningskort i går med så håll utkik i era brevlådor ; )

Ikväll ska vi ha middag för några vänner, ska bli jätte mysigt! Det blir fylld kycklig filé med en krämigsvamp pasta ,och givet vis så blir det ett glas eller två!

kramisar!

så öppnades skyarna äntligen

I går kom det äntligen regn! som vi har väntat.
Gräsmattorna ser snarare ut som hömattor. Och smhi har gått ut med högsta varningen för brandfara. Men vi hoppas att detta regn ska hjälpa lite, hoppas.

Nu har både mamma och pappa åkt hem för denna gång, men vi ska ju snart ta oss en snabb tripp till västerås när vi startar våran semester.
På torsdag kommer Jennie, Sören och brudarna hit. Då blir det kneipbyn för hela slanten, kanske är det så att mammorna tycker att det är roligast ha,ha!  Sedan börjar ju medeltidsveckan idag så lite prinsessor och riddare blir det med, blir nog väldigt uppskattat av lilla Astrid.

Här är våran lilla familj



RSS 2.0