Första kisset i pottan! :)

I kväll hände det, helt plötsligt så satt sig Wilmer på pottan och kissade!! utan att vi hade tjatat på honom att sätta sig på pottan. Det var precis innan han skulle bada. Han sa bara: tissa och så gjorde han det :)


Vi blev helt paff, hahaha.
Duktiga, duktiga Wilmer!!
Våran stora kille.


Måndag

Hejhopp :)

I dag är det måndag och det känns som en riktig bra dag! fint väder, relativt pigg, inte ont i "svansen" och så är Jocke ledig :)
Det enda är väl att jag jobbar till 18 men det är en rolig dag, omskyltning!

Denna kampanjperiod har vi ingen mindre än Joel Kinnaman! En riktig goding ;) fast det där med mustasch vet jag inte riktigt.....

Det blev ingen personalfest för min del i lördags eftersom att Wille inte var frisk :( Det händer alltid när jag är ledig..Men jag det går fler tåg ( sa jag och lät som jag var hundra år hahaha)

Wilmer verkar vara ok med magsjukan nu och det är riktigt skönt.
Han har ju av förklariga skäl varit dålig på att äta så han har ju fått det han vill ha nu när han varit sjuk, villket mestadels har bestått av: ägg, vatten och glass.
Så nu är det ett jädrans liv om glass hela tiden ha,ha. Känns inte så bra att han listat ut hur man öppnar fryusen heller....

Hoppas att ni har hålligt er friska och krya!

Kram.

Min lediga dag.....

jaha, det här kunde man ju ana att detta skulle ske....
Wilmer vaknade med magsjuka, blöjan full om man säger så.... och det har fortsatt sedan dess. Han är ju pigg och så men det är ju ingen ide att ge sig iväg någonstans. Inte ens fint väder kunde denna dag erbjuda, då kunde vi ialla fall ha varit ute i trädgården. Men det är svinkallt och hemskt duggregn, hörde till och med att det snöar på norr!! kom inte hit din nedriga snö säger jag bara!

Jocke är också dålig och har legat hela dagen, - förkyld :(
Vi som skulle iväg och göra en massa grejor i dag. bla. så skulle vi till colorama och bestämma villken färg vi ska ha på huset, men vi får ta det en annan gång.

Får se om jag kan gå på personalfesten i morgon... funkar ju inte om Wilmer är sjuk, inte om jag blir det heller så klart.



 ha en festlig fredag!

Kram :)


Köttbulle!

I går hittade jag en jättefin blus på H&M (som jag la undan eftersom att jag hade kortet hemma) och idag var jag och provade den i hopp om att jag hade hittat lördagskvällens outfit ( vi ska ha personalfest)
Ja, det kunde man ju ha räknat ut att man skulle se ut som en köttbulle iden fina..... fan :(  Nu sitter jag och tröstäter ett äpple ha,ha.

Nej, det får bli nåt tightare, ett linne och kavaj kanske? får se...
Är ju ledig i tre dagar from imorgon så jag får väl ut på resten av stan och kolla eller så får jag rota fram nåt chict ur graderoben ;)

Kram.


MVC igår :)

Igår var vi på kontroll hos Annette, våran barnmorska på mvc.
Allt var bra :)  

Det där med vikten blev en glad överaskning, väger 3 kilo mindre den gär gången samma vecka som jag gjorde med Wilmer :) . Hoppas att det kan hålla sig där. 
Måste däremot börja käka järntabletter, lågt värde.

På torsdag är det dax att börja knacka fasad, vi har ju bestämt att vi ska byta från putsfasad till trä, det kommer att bli såå mycket finare. Men det kommer att bli en jädrans massa jobb.
Vi ska dessutom hinna bygga en altan utanför den nya dörren och så ska de komma och dränera ( stavas?) i juni. huset kommer att få en sprillans ny makeover på utsidan! nice.

Sitter på jobbet, har lunch.
Ska faktiskt ta mig ut i solskenet nu resten av rasten, måste lufta mig lite.

Ha det gott!

kram.

4 månader kvar!

Ja, idag är det 4 månader kvar till det är tänkt att liten ska komma.
4 månader....det går fort det, speciellt när det blir sommar.

Nu är wilmer frisk :) han ska få gå till dagis i morgon och det kommer han tycka är riktigt roligt, han har ju varit hemma mer än en vecka nu!

Idag har vi varit söndagslediga hela familjen, mysigt :)
Vi har hunnit med en hel del faktiskt fast vi hade sovmorgon till halv nio. (då vaknade Wilmer) 
Det blev lång mysfrukost. Efter det fixade vi lite i badrummet, satt upp lite hyllor och skåp. Det blev mycket bättre än tidigare. Sen åkte Jocke och spelade badmington och jag la Wilmer för att sova lunch, det gick sådär....efter 30 min efter att han legat och snackat med alla gosedjur så tyckte han att det var dax att gå upp  :)

När jocke kom hem åkte vi iväg och handlade lite och när vi kom hem var lilleman så trött så allt var nej och gråt, det gick mycket bättre att somna nu ;)

Jocke har varit duktig och bytt vinterdäcken idag och jag har städat och tvättat, en riktig fixardag kan man säga! jag tycker om sånna dagar.

Nu har vi nyss smaskat i oss hemmagjord pizza och kollar lite på tv, får se hur lång kväll det blir.

imorgon ska vi på kontroll på mvc.
Det var riktigt länge sedan vi var där, typ vecka 12 eller så var det senast och nu slutet på v.23! men jag antar att det inte är lika mycket kontroll 2:a gången om man inte hade några problem förra gången. Nu har man ju lite bättre koll själv också.
Undrar hur mycket man gått upp..........ha,ha.

Jag får uppdatera er imorgon.

Hoppas att ni haft en skön helg :)

Kram.

lite påskbilder.



Här är en liten påskgubbe som ätit mat med hela ansiktet, hi,hi



Wilmer hjälper pappa och snickra, här hämtar han spik



Wilmer spanar efter ägg som påskharen har lagt ut i trädgården ;)






En liten russinpaus :)


Nu börjar magen bli riktigt stor! är dock i vecka 23 så det är ju en bra bit påväg.
Kommer bara att jobba 11 veckor till sedan är det sem och efter det så tre veckor innan fl, föräldrardagar. Känner att det ska bli så mysigt att kunna vara med wilmer hela sommaren innan bebisen kommer, hur kommer det bli för honom då? lilla plutten.
Det har liksom smygit sig på en slags ångest och skuldkännsla över att Wilmer ska känna sig utaför eller så när bebisen kommer, det gör liksom ont i hela hjärtat när jag tänker på det..... det är säkert jättevanligt, men därför inte ett dugg lättare...mammas snuffe!

Har precis kollat på sista avsnittet av solsidan, det är ju så fantastiskt jädrans bra! ha,ha. tur att det kommer tillbaka, önskar att det aldrig slutar!!

I morgon är det jobb som väntar mig fram till 16 sen kommer mina älsklingsgrabbar och hämtar mig och det vankas lördagsmys, jocke är ledig :)

Wilmer har varit hemma från dagis hela veckan, han är mycket bättre nu men inte helt ok, fortfarande feber och snorig, hosta har han också. Tror att hans öroninflam. är bättre i alla fall.
Vi ska ju ge honom penicelin 3 ggr / dag och det är inte det lättaste, han spottar och fräser så man har ingen aning om det har kommit ner nå´t alls...jobbigt.

Nu ska jag nog ta och knyta mig snart, dö trött!!

Hoppas att ni haft en bra fredag och glöm inte att rösta på team Picasso i morgon :)

kram.



Då var påsken förbi....

Ja, det gick rackarns snabbt att påska sig i år, men det blir så när man jobbar.

Den här påsken avslutades aning anorlunda kan man säga....

Själva påskhälgen har varit jätte mysig och alldeles så där lagom, kanske skulle velat vara ledig lite mer men man måste ju jobba ihopp sina små slantar när man kan.  I alla fall så har det fram tills i söndagskväll varit kallas.
Vi hade påskmiddag hemma hos oss och det var verkligen jätte trevligt :). Senare på kvällen när alla gästerna var på väg hem vaknade Wilmer och hade hög feber, han hade också då fått falskkrupp ( som de har konstaterat att han har, får det ibland när han är förkyld el.dyl.) Så det var bara i med alvedon och försöka göra det så bra som möjligt för honom. Han somnade tillslut men vaknade lite nu o då under natten.
På morgonen så var han ändå ganska så pigg men ville ändå vara mycket uppe i famnen.
Jag stod och höll på med något ( minns inte vad) och mamma stod bredvid och hade wilmer. Han höll på att kolla på en glödlampa och skulle visa mamma något varpå hon vrider på huvudet samtidigt och får hans finger i ögat!! jaha, så såg hon ingentin på resten av kvällen...

Igår så var et inget bättre heller så hon fick ställa in sin hemmresa och få en tid till ögonläkare som kunde konstatera att hon fått en skada på hornhinnan! vad ett litet finger kan göra...

Men inte nog med det så blev ju inte wilmer nå´t bättre heller ( det brukar annars ge med sig efter ett dygn)  så jag ringde till barnkliniken och vi fick en tid. Där fick vi förklaringen till varför et inte blivit bättre, han hade öroninflamation också! plutten! så det blev Inhalation av adrenalin och att dricka kortison för kruppen, och för öronen hämtade vi ut penecelin. Och det här var samtidigt som mamma hade tid på ögonkliniken så vi sammanstrålade på apoteket Ha,ha,ha ( det är faktiskt lite komisk mitt i allt elände)

Nu är lillkorven hemma med pappa och inget dagis den här veckan. Mamma kom med båten i morse och även hon har landat hemma i västerås.

Slutet gott allting gott ;)

Kram.





RSS 2.0