Tisdag

Tjohovilket party det var! så jäklans kul:D
Och jag kan säga att alla var där! helt fantastiskt vad honkänner folk det var väl ca 300 pers...Träffade så många som jag inte sett på jäätte länge och det var så kul att få höra vad det har för sig nu för tiden.
Och som sagt,hon känner ju allt möjligt folk och vi var en härlig blandnig på både ålder,stilar och kändisskap...... Och alla var vi därför Fridas skull och dansade järnet till Fridolinaz orkester ha,ha. Utan att säga för mycket så var det faktiskt en och annan kändis där, men som sagt ,det är så härligt när vi är på dessa fester då dansar alla och ingen bryr sig, så roligt hi,hi!

Det blev dock en ganska så tidig hemkomst, vi tolv kände jag att det var dax att bege sig hemåt. Så vi var väl hemma  vid halv ett. Det är verkligen inte samma tokpaty kännsla som hänger kvar hela kvällen, kännde mig liksomnöjd med det. Vi hade minglat och pratat, träffat gammla vänner, ätit och druckigt gott dansat så benen nästan trillade av ha,ha.

Om man sumerar kvällen så var det förmodligen året fest :D

Det hade gått jätte bra med lilleman också, så det var riktigt skönt.

Det som kändes mindre skönt var minhals när jag vaknade i går morse,....aj,aj,aj! kunde knapt svälja och det gjorde ont när jag pratade,och det gör det fortfarande. Ingen förbättring tills i dag men hoppas att det är över till helgen dåvi ska till Uppsala på dop.
Wilmer har börjat nysa en massa i dag, hoppas verkligen att han inte blir förkyld igen.

Idag blir det förmodligen ett besök på öppnaförskolan.

avslutar med lite partybilder från söndag.

kram på er!

        

      

PARTY SÖNDAG!!

Idag smäller det! Fidas 30 års kalajs, ska bli så otroligt kul :)
Hon fylde år i går så jätte grattis hoppas att din fest blir super i kväll.  Just nu händer det inte så mycket, jocke och Wilmer vilar och jag ska väl gå och ta tag i tvätten som bara växer...suck! Men det måste ju göras. När herrarna vaknat ska vi åka till Linds växthus och köpa blommor till världens bästa frida!

Farmor och Farfar kommer hit vid fem, så vi har god tid på oss och göra oss i ordning och ta det lungt, skönt. Jag var på systemet i går och köpte lite bubbel som vi kan smarra på under tiden, fira lite att vi ska ut och busa båda två tillsammans på vääääldigt länge. Det bara bubblar i hela kroppen, så kul ska det bli!

Nej som sagt, dax att ta hand om tvätten nu!

Kramar :D

Fredag!








En liten luring........


Idag är det ju final i Let´s dance och det kan faktiskt gå hur som helst och det spelar inge roll vem som vinner de är värdiga vinnare båda två!
Såg just Laila och Tobias Show nr och jag fick gråten satt i halsen, så otroligt fint nr.

Idag har jag varit på stan och handlat en supersnygg blus till på söndag.....eh...ja, nu har jag bytt outfit 3 ggr!! men nu är jag klar, helt klar och nu känns det bra, lägger ut en bild på söndag när jag har piffat till mig och är på väg till partaj ;)

Hoppas att ni alla får en skön fredah och en super helg!
Kram.

Onsdag

Jajemen i dag är det alltså onsdag.
Idag har jag och Wilmer varit på stan och shopat lite, det kan inte hjälpas : JAG ÄLSKAR DET!
Dessa fina grejor fick följa med hem idag:

    

 



Lite bugetsmink från h&m: 3 st.ögonskuggor( Svart, lila o turkos) Ljusgrå ögonskugga och ett svart glitter.
Snygga Jeansthigts och örhängen från VILA.
Fin body till Wilmer från Åhlens.
Söta små kycklingar från Åhlens ( snart är ju påsken här!)
En cool lite tupp från Village.
Bästa modetidningen just nu (enligt mig) CHIC! Dax att börja uppdatera mig ordentligt igen, jag känner att det är dax nu - jag är sååå redo ;) Efter en liten svacka (eller vad man ska säga ha,ha) Mode är ju så jädrans kul! Jag älskar mitt jobb.

Det var lite om vad vi inhandlat i dag.

Imorgon blir Wilmer 9 månader! Jag har sagt det förut men tiden går ruskigt fort.
Lillplutten. Som föresten har lärt sig att vinka :D I morse vaknade vi och han stod upp i sängen och var tok-glad och vinkade ha,ha, han är ju för härlig.

Jocke är i stockholm och han och Frida ska gå på Esperanto och käka ikväll, det behöver han verkligen, lite insperation inför den stundande sommar säsongen.

Får se om vi tar oss till öppnaförskolan imorgon, Jag har känt mig så otroligt trött i dag bara som en disktrasa liksom, hjälpte inte att jag fick sovmorgon ( jocke gick upp med Wilmer) hoppas att det känns bättre i morgon.

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och bara glo på TV tills jag känner att det är dax att nanna kudden.

Kram på er!

Vad hände med våren?.....

Då var det tydligen snöstorm ute!! Såg på väderkartan och dettta blä-väder är tydligen bara precis över oss här, Öland hade tydligen också fått äran. Resten av landet har en aningens bättre... jag tog lite kort alldelesnyss, men nu är det ännu värre, man ser inte ut längre!

 

Om ni kollar noga på bild nr 2 så ser ni en cyklist, jag hann inte ta framifrån, det var synd för han var helt snötäckt! Burrr!
Och vi som tänkte ta en promenad till öppna förskolan idag, tror vi avaktar ett tag......ha,ha.

Nu tog jag nya bilder:

 

Igår blev jag helt förälskad i ett par skor! Som jag senare klickade hem, så nu är de påväg till smalgränd ;)
se så fiiina!
 

Igår var vi och tittade på ny vagn åt lilleman det blir en emmaljunga scooter, smidig vagn. Den blir i svart, den var jättesnygg. Så nu är det bara att skrmmlafram lite pengar ;)

Ha en skön tisdag allesammans!

Halloj!

Inga trädgårds bilder i dag men jag looovar att det blir i morgon :)

Idag har vi beskärit alla våra träd , även ett plommonträd, de ska beskäras på hösten kom vi på efteråt, ha,ha. hoppas att det klarar sig dock! Vi var iväg till blommsterhandlaren och köpte lite påskliljor o panseér  som jag planterade i krukor ute på gåreden, jätte fin ( ni får se i morgon) 

I kväll har vi varit hos bästa Carro & Lars och ätiot Tacos, mums! det är alltid sååå mysigt att umgås med dem! 
I morgon blir det lite mer trädgårdsgöra annars inget planerat,

Avslutar med en bild vi tog i morse...ha,ha! en banan hatt!!



Masa med kram till er alla!

VÅR!

     

Dem här bilderna tog jag för ett par dagar sedan, så allt är ännu mer "vårit" nu. Ska fota lite i trädgården i morgon sådå får ni se :)
Det har varit en helt fantastisk dag i dag! Strålande sol och 7 (!) plussgrader, man blir helt lycklig i hela kroppen.
Vi var på en promenad i solskenet i dag, hela familjen. En sväng förbi lekplatsen blev det med. Wilmer tycker det är jätte kul och gunga :)

Nu har Jocke åkt till jobbet och Willisen sover så jag har en stund för mig själv, det behövs verkligen ibland. Jag har hunit med att städa lite på dagen så jag har inget sådant som hänger över mig heller, kan bara slappa ;)

Ikväll börjar "nya" Robinsson. Det ska bli riktigt kul att det börjar igen, det var ett bra program. Det blir det jag ska kolla på i kväll. Hoppas att ni får en skön lördagskväll!

Kram på er!

Länge sedan sist!

Ja, det var länge sedan jag skrev men jag har haft så jädrans mycket att göra pluss att både jag och Wilmer har varit( och fortfarande är..) förkylda. Riktigt jobbigt.

Men jag kan berätta att mysteriet med den försvunna kamerasladden är löst!!!! Har ääääääntligen hittat den, phu! Så här kommer ett litet kolage av bilder som tagits undertiden sladden varit veck, hi,hi.

   

     

 

    

 

 

Bild 1 &2 är mingelbilder från festen.
Bild 3 är syrran med en partydrink som jag gjorde till hnne hi,hi
Bild 4, ser ni nog vad det är ha,ha.
Bild 5 & 6 är syrran och jag
Bild 7 - 11 Willevonka!
Bild 12 & 13. Jag kom på wilmer med att ha öppnat lådan och dragit ut allt, kolla in första bilden vad han ser oskyldig ut ha,ha. Nästa bild har jag frågat honom vad han gör......då började han skratta ha,ha!
Bild 14 & 15. Wilmer sover middag på Pappa jockes mage ( pappa jocke sover visst han med ;) )

Sådär! då var jag i fas igen :)

Idag ska jag och Wilmer och fika med Caroline, mysigt!

Ha det bäst! Kramar.

Dagen efter....

                                                                                    


Det var verkligen inte denna låt jag tippat som vinnare och har inte heller varit någon favorit, den har liksom inte fått så mycket uppmärksamhet av mig.
Men så här i efterhand och med detta resultat så känner jag att det kanske var jusst denna låt som kan göra under i Moskva, den är annorlunda men rätt så cool.
Nu får vi hålla alla tummarna och tårna.

Det blev en skön och mysig lördag i går. Söta Caroline var här. Vi åt mat, käkade godis och tittade på finalen. Våra hanar var på pokerkväll, som tydligen slutade på krogen......

Idag ska vi fixa i trädgården, kratta bort alla gamla löv som fastnat i rabatterna osv. helt enkelt göra en stor vårstädning av trädgården.
Vi ska gräva ner fläderbusken med. Har nu bestämt mig vart den ska vara.

Nu ska jag sticka iväg till jobbet och köpa en "festjacka" som jag stod och drog i i går, nu har jag bestämt att det blir den som får göra klänningen sälskap på Fridas party.

Tjing tjingeling!

Fredag.


Jag måste få dela med mig lite av de övervälvande kännslor som bara kommer varje gång jag ser på våran älskade Wilmer.

Det är svårt att förstå att den finns en sådan otrolig kärlek som den man känner för sitt barn.
Jag kunde aldrig ana....
Det gör liksom nästan ont i kroppen på nå´t sätt, fast mangnetiskt. Svårt att förklara.
Det märkligaste är att man tror, för varje dag som går att nu kan man inte älska mer, det här är det mesta en kropp förmår,, men när morgondagen kommer så har kärleken vuxit änn lite mer. När jag vaknar så är det hans söta glada ansikte som jag ser först, han liksom skiner upp och hans kärlek lyser i ögonen. Skulle lätt kunna sitta hela dagarna och snuffa på honom.
Jag kallar honom offta för snuffe, har blivit mitt smeknamn pål honom.
Nu har han dessutom verkligen blivit en egen liten person med bestämda åsikter, han vet vad han vill ha och inte.

Lite om min kärlek till det bästa jag vet......................


MR Snuff




Ha en fantastisk fredag. Nu ska jag iväg och köpa godis!

kram.

Sortering!

Ja, idag ( eller jag började med det igår) så har jag sorterat alla Wilmers kläder som han inte längre kan ha. Vi har haft en kartong i ett hörn i hans rumm som vi lagt ner kläderna eftersom. Nu var det ett berg som hade vuxit upp ur kartongen och jag kännde att det var hög tid att ta tag i det. Så jag har sorterat allt i storlekar och vikit ner dem. Sedan har jag lagt varje strlekshög i en egen påse och märkt dem.Nu är de redo för att flytta ner i källaren tills vidare.......
Känns riktigt skönt att få det gjort det har liksom hängt över mig.

Mysteriet med kamera sladden fortsätter...........................MORRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har ju varit så glad över att våren äntligen var här med snödroppar, tulpaner och påskliljor som var på god väg att titta fram, men så........KOM SNÖN TILLBAKA! NEJ,NEJ ,NEJ!
Men det känns bättre idag för strålande sol och minst 5+ har gjort att det nästan är tillbaka som förut, det var en rakarns tur!
Vi har varit iväg och köpt en fläderbuske som ska planteras inom kort måste bara klura ut vart jag vill ha den, tror att jag bestämt mig dock. ( jag fick blomstercheckar på födelsedagen)
Vi köpte även mandelpotatis (sättpotatisar) så här ska det smaskas mandelpotatis i sommar :)

Jag är väldans avis på Emelie.... hon åker till thiland på lördag! Åhh värme lyllos....

Nej nu ska jag upp och väcka sonen han har sovit aldeles för länge. Han är helt slut stackarn, det går åt mycket energi av att karta runt hi,hi.
Känns lite taskigt att väcka honom men annars kommer han inte vara trött när han ska gå och lägga sig för kvällen.

Kram på er!

Här är soffan!

Hittade en bild på den så, här är den:




Fortfarande utan sladd.......

Jag hittar den inte! Vart kan jag ha lagt den?! Fattar ingenting men jag får väl leta vidare och ni får helt enkelt kolla på bilderna senare....

Nu ska jag berätta något tok-roligt! Wilmer kryper!!! Han började med det i går morse, då var det lite vingligt och trevande men det går ruskigt fort och nu går det mycket lättare för honom så till fredag far han väl fram som en lite vessla. Det blir till att fara till babyproffsen och inhandla grindar och ett skydd till kaminen pronto! Nu märks det verkligen att han börjar bli stor, och utvecklingen går ruskigt fort fram.

Idag var vi och skulle kolla runt lite på soffor. se vilken modell och så vi skulle kunna tänka oss. Det hela slutade med att vi nu beställ en! ha,ha! Vi var rörande överäns om att det var en perfekt soffa för våran familj. Dessutom kommer den att komma på kampanj den 26:e mars ( vilket vi inte visste från början) så de var snälla att berätta att den skulle få ett "bättre" pris då. Så nu har vi alltså beställt den men ordern kommer inte att skickas för än den 26:e och sedan är det 6-7 veckors lev.tid efter det. Men vi är ju inte i akut behov av soffan jusst nu och med tanke på att den kommer att bli ca 3000kr billigare så känns det ju helt ok.

Jag glömde att berätta att vi passade på att gå på bio, jag och jocke när mamma var här.
Vi såg män som hatar kvinnor. Den var riktigt, riktigt bra men fy fasiken vilken vidrig film det var i mellan åt, jag mådde nästan illa. Hela filmen liksom kryper under skinnet på en......hua! Men som sagt var, det är en riktigt bra och välspelad film. Och för bästa effekt så ska man nog se den på bio, men gå med någon ni kan hålla hårt i handen!

Hoppas att ni haft en bra start på denna vecka! ( bara 4 dagar tills det är melodifestivals final!)

Kramar!

En helg fylld med skoj!

Ja, nu är helgen över och det har varit både skoj och lite tråkigheter......
Jag blev ju febrig på efermiddagen i tisdags när jag fyllde år och Jocke hade varit febrig några dagar innan, Så som ett brev på posten så blev Wilmer sjuk natten till Lördag.....perfekt......
Han hade jätte hög feber på lördagen och det var ju jätte mycket som var kvar att styra upp. Wilmer ville hela tiden vara uppe i famnen och var jätte kinkig och det var ju inte så konstigt eftersom att han hade 40 grader... plutten! Jag ringde sjukvårdsupplysningen och hon sa att det är så att det var inte ovanligtatt småbarn hade hög feber och det var dessuton vanligt. Det som vi tyckte var lite oroligt var att febern inte tycktes gå ner fast vi gav honom alvedon. Vi fick då tipset att varva med alvedon och ipren, tydligen så kunde det göra att det blev en bättre eftekt så Jock var iväg och handlade till lill Wille. på kvällen var han lite bättre och det blev bättre och bättre faktiskt och på kvällen så satt han faktiskt och lekte lite själv.  Han sov faktiskt helt ok och i dag har han bara haft lite feber i morse men på eftermidagen har han varit feberfri, skönt!

Nu till partytr i går! Jag hittar inte kamera sladden för tillfället men det kommer bilder inom kort, det lovar jag!
Det var en aldeles fantstisk fest, Presis som jag ville ha den, avslappnad, skön,massa skratt och jävligt skön! alla var bara som en stor familj ( vi var 20 pers)

Tack alla fom förgylde min 30 års dag! ( alla gratulationer, presenter och blommor!)

Jag fick en massa fina presenter vill jag lova!
Av mamma, pappa med fam och gudmor fick jag bidrag till en ny soffa så det blir nog ett nyköp inom kort :)
Av syster fick jag även ettpresenkort på gulfynd och av pappa och fru present kort på mitt jobb ( MQ) helt kanon! ( Blir ju dessutom lite mer värt för mig med lite prosent hi,hi) har ju sett en hel del snaskit som har kommit in!
Av söta Carro &Lars fick jag ett tok fint kakfat ( i 2 våningar som jag önskat mig) med en massa god saker på.
AV frida & husmusen dansken ( daniel som bode hos oss i sommras) ett trädgårdskitt med fröer lökar, handskar och verktyg.  Av svärpäronen, carro, janna, jannes föräldrar en huskvarna symaskin!!! ( det är jag och Lena NU!)  Blomstercheckar och krukväxter var andra grejor som jag fick.
Mamma hade även gjort ett scrap- album om hela minuppväxt,kan jag säga att jag srattade så jag höll på att gå av ha,ha!

Nu ska jag gå och sov amen imorgon ska jag leta rätt på sladden och lägga upp lite bilder på det hela och även presenterna :)

Massa med puss på er!

Torsdag och kväll

I morgon är det fredag och då kommer mammsen och pappa med fru och min lillasyster med båten kl 23.
Söta Carro kommer efter jobbet och vi ska laga lite mat och umgås, och så ska hon vara hemma med Wilmer medans jag åker ner och hämtar festfolket. Han sover ju vid den tiden så det blir bara att vara här ifall att han skulle vakna men det brukar aldrig hända.
Det ska verkligen bli jättekul att få hit dem. Det var ju inte såå länge sedan vi sågs men man saknar dem ju alltid.

Idag ringde min älskade sysling Lindha. Hon är en utav dem som jag saknar så det ekar i kroppen ibland ( Emelie, du är också en!)
Fattar det inte men det var jätte länge sedan vi pratade och det känns så skönt att få höra hennes röst.
Jag har ett jätte ovanligt efternamn, viket är taget så jag är släckt med alla som heter så i efternamn och våran släckt är inte särskilt stor så man har mer eller mindre koll på villka som finns. Men när jag gick i högstadiet så var det en tjej i min klass som sa att det hade börjat en som hette samma som mig i hennes fotbollslag, jag sa att då stavar hon sitt efternamn anorlunda än jag gör för det hade jag inte hört att det fanns en till med samma namn som mig ( det hör ju till saken att hon som berättade det för mig ljög väldigt mycke så det var ju lätt för mig att tro att så var fallet även denna gång..) men hon stod på sig. Hon kom till och med och visade mig i skolkatalogen och då fick jag ju lov att erkänna att så var fallet! där var hon Lindha ( h:et är det som skiljer dock) och samma efternamn och född 1979!!! Jag fattade ingenting... ringde pappa och frågade och han sa att det var nog hans kusins barn. Okej!
Det gick ett tag och en kväll var jag och kompisarna på fest och vem ser jag där!? om inte Lindha!
Vid et här laget visste ju hon om mig med och vi visste hur vi såg ut ( skolkatalogen)  Vi bara tittade på varandra och började garva och det blev en stor kram. Sedan gick vi hela kvällen och frågade alla om de kunde gissa vad vi hette ha,ha,ha behöver jag säga - tonårsfylla! ha,ha.
Vi tappade kontakten lite senare men tog upp den efternågra år när jag ( utan att vi visste det) köpte en lägenhet porten bredvid henne! helt galet..... så, jag kan ju säga att vi fick fel post ett antal gånger. ha,ha!
Sedan var vi oskiljaktiga tills jag beslöt mig för att göra sesong i Vemdalen. Därefter blev kontakten glesare tyvärr.
Hon håller mig uppdaterad om allt skvaller i västerås ha,ha.

Nu ska jag förbereda det sista som går iför morgondagen så puss och kram på er!
Avslutar med en bild från trädgården i sommras, säger som Emelie : - JAG LÄNGTAR!


30 +

Tack alla för alla grattulationer! Det var verkligen en toppendag igår :)

Allt var alldeles lagom, men det kom fler än jag hade räknat med, roligt.
dagen började ju som sagt med frukost på sängen med presenter från älsklingarna. Efter att wilmer fått en liten förmiddagslur så åkte vi ner på stan och åt lunch på bolaget, jätte mysigt!  sedan var vi och kollade lite på alla fina grejor på village kan säga att jag skulle lätt kunna handla halva butiken....
Det bar hemåt efter det för att förbereda för kalas fika.
Då  kände jag mig lite sjuk faktiskt. Hade kännt av det lite på morgonen men nu kändes det som om jag höll på att få feber, perfekt! nej, jag vägrar!!! Så jag tog alvedon och försökte strunta i det. Det  trillade det in  vänner och bekanta och det var  trevligt :) senare på kvällen hadde jag sådan jäkla frossa så jag trodde at jag skulle frysa ihjäl, men jag, som sagt vägrade att vara en sjukling så jag satt vid kaminen mest hela tiden. Jag febern kom ju och visst hade jag lite ont i kroppen men jag stretade emot ha,ha.

Efter att alla kalasfolk lämnat smalgränd så hade jag och jocke en mys middag.
Det bjöds på det här:
Förrätten blev en klassisk Carpaccio, mumms filibabba!
Och varmrätten bestod av vildand med en stiltonsås och en jättegod sallad till.
Det var riktigt gott!
Ett perfekt avslut på en perfekt dag :)

Jag känner mig risig i dag också. Febern har gått ner lite men jag är skruttig i halsen. Men till lördag ska jag defenitivt vara på topp för då är det ju storkalas :)

här kommer bilder på alla fina blommor jag fick :)

    


 

   

Fina va!? :)

Blommorna på bild 1 och bild 2 är båda från söta Emelie.....Den första buketten kom dagen före fast hon beställt dem till igår och när jag pratade med hene och berättade att de kommit en dag tidigare så ringe hon sa till med arga rösten ha,ha så igårkväll kom det en ny bukett och ett stort förlåt från interflora att de hade blivit fel dag ha,ha. Puss guman!

Imorgon ska vi åka och inhandla allt till festen på lördag.

Stor kram på er!


JAG = 30 ÅR



Ja då var man 30 alltså!
Frukost på sängen av mina älsklingar och fina presenter,
Fick Jättefina örhängen från SNÖ och ett pressentkort på  helkroppsmassage med spabehandling. 
Lägger ut bilder sedan på presenterna.

Nu sover lilleman förmiddag och sedan ska vi ner på stan och äta en mysig lunch på bakfickan, kanske ett glas eller två till en dag som denna hi,hi.

Tack söta emelie med sambo och hund för superfina blommor, love you!

Kram på er alla!

Sista dagen!

Jag har haft lite problem med vårat bredband. Det har varit tok segt läge men ändå funkat ganska så bra. Anledningen är att jag  har skutit upp uppdateringarna ett tag...inte så bra! ( har haft så lite tid när jag loggat in mig så det är därför..)
Så i Lördags gick det inte att komma ut på nätet den svarade bara till hälften, suck! men som sagt, jag visste ju vad det berodde på. Jag tog mig då tiden och uppdatera allt, och det tog ju ganska så lång tid och sedan han jag aldrig gå in nå´t.
Igår gick det fortfarande inte, då blev jag tokig! blir så trött! det ska ju bara funka.

Men så genom ett under så gick det lätt som en plätt idag! tjoho!  Och jädrar vilken fart det blev, nice :)

Ja, sista dagen ja........
Imorgon fyller jag 30. Lite konstigt.....
Så idag har jag bakat lite. Nu kommer det ju inte att komma så många imorgon ( vad jag vet.) eftersom att jag har lite kalajs på lördag, men man måste ju ha något att bjuda på imorgon.

Tårta är redan fixat! den fick jag i födelsedags pressent av ICA!! det komm ett grattiskort med en gåvo-kupong på valfri fryst tårta från frödinge, Tack så mycket!

Måste skriva lite om melodifestivalen i lördags.
Jag tyckte nästan att det var pinsamt när susanne sjöng sin sång. Jag tyckte att det var en jätte fin låt men hon sjöng faktiskt falskt mer än en gång och vad var grejen med att titta in i kameran som en ledssen liten kattunge.....kändes inte helt ok för mig, men som sagt det var en jätte fin låt som säkerligen får höra mera av.

Men nu har jag mina 2 favoriter i globen på finalkvällen,
HEAT och AGNES!
Så jädrans bra båda två, håller alla tummar och tår!

Fick ett utskick från josefsons i dag och jag måste säga att woaw vilka snygga kläder de har fått! 
När jag var mindre så var josefssons en tantkatalog! ( ha,ha säger hon som ska fylla 30 imorgon ha,ha) 
Nu är det ju jätte snygga grejor, ska genast klicka in mig och shoppa lite.

Får se om jag skriver nåt mera innan jag som sagt flyttar över från 20 sträcket upp till 30 sträcket.......

Kram på er iallafall!
/ Linda 20+


RSS 2.0