Faderskapspapper och BVC

I dag har vi varit på socialförvaltningen och skrivit på papperna för faderskapet, så nu kommer inte Jocke undan,hi,hi ; )
Efter det så var vi på BVC och vägde och mätte prinsen. Han väger nu nästan 4700!! lilla tjocisen hi,hi. så har han vuxit  1  cm sen förra veckan.  Känns väldigt skönt att han växer som han ska.

I morgon är min andra älskling ( modellen större ) ledig och vi ska ha lite middag med carro, janne och jockes föräldrar, ska bli mysigt!


Lite träningsvärk faktiskt :)

Jag och Wilmer var och spatserade ju på stan i går, i nästan 4 timmar!!  och det känns faktiskt lite i benen idag, bra där!
Jag skulle gärna börja träna ordentligt igen men kroppen är väl inte riktigt redo än, fick jätte ont  i  efter shopingrundan
tror någonstans i bäckenet, anntar att fogarna inte är riktigt stabila än.....får väl vänta några veckor till då...
Och andra sidan så måste ju Wilmer ta flaska då (och jag pumpa ur) om jag ska kunna smita iväg och det har vi inte testat än.

i natt ska vi åka till klinte. Jocke hämtar upp oss när han slutar.
Det är nämligen gåsjakts- premiär och det ska pangas pippisar i gryningen.

Det blir nog lite grillning vid någon strand till kvällen imorgon med några vänner, ska bli mysigt :)

lite fler bilder...man kan liksom inte låta bli hi,hi...


         



                                                         

Redan 3 veckor!!

Ja, jag kan inte fatta att et är sant! Igår blev Wilmer 3 veckor, swish sa det. Fast å andra sida känns det som om han alltid funnits här....plutten!

Han växer och mår bra. Idag var vi på stan och shoppade lite kläder åt honom och mamma fick lite nytt hon med ha,ha.
Han är så lätt att ha med sig! sover mest hela tiden. Det är kanon att man jobar på stan för om han vaknar och är hungrig så är det bara att knalla till jobbet och ge honom mat, tok bra!
Vi var uppe på jobbet idag och charmade tjejerna hi,hi. mitt lilla hjärta <3

I onsdags var vi med i tidningen, det stod att vi bodde i västerås! antingen var det jag som skrivit fel på lappen eller så var det hon som missförstod mig. Vi ska nämligen skicka bilden till VLT. ja,ja shit happens.
Ni som inte sett kortet i GT eller GA kan gå in på helagotland.se klicka på familj och sedan nyfödda så har ni våran lilla familj där : )



    

Ha en jätte mysig helg nu!

Kram, kram.

Hembesök av BVC

Ja, idag har vi alltså haft hembesök av BVC och han hade gått upp 625 g sedan vi "chekade ut" från BB!!!  Han växer ju så det knakar, hi,hi. 
Nu äter han så bra så det är okej att börja med både napp och att pumpa ur, och det känns ju skönt. Tänk vad duktig han är bara efter två veckor, gubben!

Imorgon ska jag få lite permision ;)  Ska åka till stan en rakarns snabbis för att inhandla både Amnings bh och ev. en klänning att ha på mig på lördag då vi ska på sommar-fest i klinte. Behöver verkligen något nytt.... Det gäller att planera då, mata och sedan svich iväg, in på lindex, grabba första bästa bh och klänning ochprova fort som bara den! springa till kassan och in i bilen phu, hemma igen!  Kommer kännas konstigt att åka iväg utan honom. Men det ska nog gå bra!

Ha det så gott ute i det vackra vädret :)

Kramar!

Mjölkcentralen!

Ja, det är ungefär så jag känner mig just nu..... Han äter typ hela tiden! men det är så i början tydligen så det är väl bara att stå ut. Det är ju bra att han äter vissa har ju jätte svårt med amningen. Men inte våran kille, han var tok hungrig så fort han kom, han inte äns rullas ut från förlossningen innan det var dax för första måltiden hi,hi.

Imorgon ska vi åka på kalas Wilmers  farfar fyller år, Grattis!

Undrar om man kan pussa på en bebis så mycket att han får skavsår ;)

Kram, kram!

Nu är Prinsen kommen!

Torsdag 26/6 kl.06:54 kom våran lilla skatt äntligen till oss!
Han var 51 cm lång och vägde 3395 gram. Allt gick jättebra. Han hade navelsträngen runt halsen men det var aldrig någon fara.
Kan ju säga att föda barn kan man nog aldrig förbereda sig nog för innan man gjort det en gång, det går inte att föreställa sig hur det är. Det gör så fruktansvärt ont ( vill inte skrämma er som inte gjort det än men..)  Och på något konstigt sätt så vet kroppen precis vad den ska göra, det är bara att följa med och lyda liksom.
Jag gjorde det med bara lustgas villket jag inte kommer att nöja mig med nästa gång...då blir det ryggmärgsbedövning tack!

Wilmer är en väldigt nöjd bebis som mest tycker om att äta och sova, men han tycker också om att vara med när han är pigg.
Mamma och Pappa är väldigt glada för det ; )


          

RSS 2.0