Fredag igen....

Ja, nu är det helg igen!

Gårdagen började lite läskigt! 2 krockade gotlandsfärjor......man blir ju lite rädd. Men det ska nog gå bra att åka nästa gång ändå.

Mammsen är på väg hit nu och kommer vid 23.
I morgon är det stort kalas! Jockes syrra fylde 30 i december och ska nu ha stor 30 års fest! ska bli såååå kul!

Jag lovade att dockumentera må bra dagen och det gjorde jag men glömde kameran i klinte så det kommer kort på det jag lovar!  Det var i alla fall en fantastiskt rolig och skön dag, som slutade kl halv 3........ha,ha! trött var ordet på söndagen ha,ha!

Får se hur det blir på söndag ;)

Bästa av kramar till er!

Det blev en mysig fredag!

För ett tag sedan kom vi ( wilmer o jag) hem från söta carro.  Hon bjöd på smaskig grekisksallad och efter det smarriga gubbar med glass o grädde, kan det bli mer sommar!
 
 

Tack vännen för en mysig kväll!

Wilmer har varit en riktig liten lipsill i dag så det var verkligen skönt att få komma iväg lite.
 nu sitter jag här och är helt slut efter dagens prövning...phu....glaset rosé som slinkit ner i strupen har lika fort svichat upp till huvudet känns det som...ha,ha!
Skulle igentligen ut och fixa lite i trädgården men jag orkar verkligen inte! så.....jag struntar i det! imorgon är en annan dag.................

I morgon ska jag ( o wilmer så klart) ut till klinte på feel god dag! det är Eva ( jockes mamma) som fixat i hop det hela. Det kommer vara flera stationer med just sådanna grejor. Bla, en spikmatta, öronljus( ska bli mycket interssant! ha,ha. nå´n som provat?) massage och en massa annat som jag inte minns, jo! badtunna och vin förstås! ha,ha. raporterar mer om det när vi kommer hem sen och jag lovar att dockumentera!
 ska sova över till söndag.



Kramar till er alla!

I solens hetta!

Ja nu kan man ju verkligen säga att sommaren är tillbaka! kl är snart 20.00och termometern visar 29 (!) grader. ljuvligt :)

Tisdagen blev väldigt mysigt och precis så där lungn och skön som vi ville.  Vi åkte till klinte på förmiddagenoch ungicks lite med familjen för att sedan framåt 16 tiden brumma hem åt visby.

Väl hemma så drack vi lite bubbel ute i solen i trädgården, superskönt!
lite senare så åt vi carpaccio o drack gott rött.
Där efter piffade vi till oss och traskade ner på stan. Halv vägs dit fick jag så ont i tassarna att jag var tvungen att gå barfota ett tag ha,ha, men vad gjorde väl det!
Vi åt god mat och gick sedan och flanerade lite i stan, så mycket folk och vimmel ute nu. Sen kan jag säga att att jag hade såååååååont i fötterna att jag trodde att jag skulle gå av, det var ingen bluff!! Så jag traskade hem med skorna i handen ;P
Fick se sedan att jag hade blåsor under fötterna...... man kommer ju inte ut så ofta ha,ha!
Hemma satt vi oss under våran valnötsträd, tände massa ljus och smaskade irish ( det var ju hundra år sedan sisst man drack en sån)
Det var hel mysigt :)  Bara sitta och prata och njuta utav sommarnatten.

Det hade gått superbra med wilmer så det kändes väldigt bra.
Jag åkte till klinte vid 12, när jocke skulle börja jobba.
Det var lika fint väder igår som det var i dag så vi åkte till stranden och var där hela dagen.

I morgon är det fredag igen, helt otroligt hur en vecka kan gå så  fort!

Hoppas att ni får en härlig helg med mycket sol och slappande :)

kram.

Måndag

Hej på er alla!
Veckan som gick kändes som en transportsträcka. Jocke jobbade hela veckan och började ganska så tidigt  så jag och wilmer va själva mestadels av veckan.  Det hade inte varit några konstigheter alls om inte Wilmer har varit som ett plåster med doft av sur citron!!! Jag höll på att bli galen på honom, fatta inte vad det va, för han brukar verkligen inte vara så, men svaret fick jag när ja  kolla in i hans mun när vi busade.... Där var det minsan 2 (!) tänder på väg ut. se där ja, där hade vi svaret. Borde kanske ha tänkt på det eftersom han även bajsat ( ursäkta) såååå illa!

Nu är prinsen tillbaka till sitt rätta jag och både sover bra och har ett betydligt bättre humör, även fast man börjar undra om han håller på att komma in i någon slags tråttsålder (?).

I morgon ska Wilmer sova borta själv för första gången! Farmor o farfar ska vara barnis.
Jag o jocke ska ha mys hela kvällen och bara ta det lungt, dricka vin, äta lite carpccio hemma och sedan traska ner på stan och äta varmrätt, sedan får vi se  vad som händer.
Det ska bli sååå härligt, men kommer säkert att  kännas väldigt märkligt. 
Men det bästa av allt är sovmorgon!!! Värsta lyxen! första för mig ( att få sova en hel morgon utan att bli väckt)
Skulle inte förvåna mig att jag vaknar kl 06 och vill åka ock hämta honom ha,ha!
Jag känner mig till och med lite pirrig inför morgondagen som man gjorde förr när vi skulle på "dejt" ha,ha!

Ska bli en spännande dag i morgon :)
Från början var  det ett "testsov" inför bästa caroline & Lasses bröllop! ( längtar så man blir galen!!!)

Hoppas att ni får en bra tisdag ni med !
kram.

Hej , hej!

Denna vecka har försvunnit känns det som!
Almedalsveckan.  Det har varit massor med folk i stan men jag har försökt att undvika dem efter mitt panikartade  "på stan " besök i fredags! jag letade parkeringsplats i 20 ( !) min. sedan trängdes man som en tok på stan... har därför undvikit stan denna vecka!  Nu får man andas lite tills den så kallade stockholmsveckan börjar nästa vecka.

Måste berätta! Wilmer har gått sina första steg!!!! tre stycken, i mellan mig o Jocke :). Nu testar han hela tiden, han blir alldeles till sig och fnissar! ha,ha.

Här kommer veckans Wilmer bilder:


Va på "poolparty" i fredags. kompis Isak fylde 1 år! ( killen i blå vattendräckt)


 Ok , han håller på att träna på äta själv.... (Han har haft haklapp, därför den rena bringan ha,ha)


Mumms filibabba!


Hallå, hallå!  Wilmer mitt i maten.......


Så där ja! då var maten uppäten, får man dessert också?

Många karmar till er!

RSS 2.0