10:e dagen över tiden..

Nu är detta verkligen inte roligt längre!!

Har iofs. haft ganska så ond "mensvärk" i dag och det är ju bra, men ja vet inte....betyder kanske inget... Jag har tappat gnistan och tron på att det verkligen ska hända nå´n gång =(
Hade en liten förhoppning om att antal dagar med överburenhet kunde gå i arv, för då hade det varit dax i dag! Mamma gick nämligen över 10 dagar med mig. Okej, dagen är inte slut än men det verkar som om det är rätt kört faktiskt.

Idag har vi äntligen fixat sista med spjälsängen, målat på lite mera färg ( jag var lite slarvig när jag målade den visade det sig....)
Så nu står den där, alldeles tom och väntar den med. Jag skämtade med Jocke och sa att: " nu ska du se att det händer grejor, det är väl klart att den inte vill komma ut för än den har en egen säng" Man kan ju hoppas ;)

Kram på er!

9:e dagen över tiden...men...

Igår var på BB och vände, tjoho = )
Trodde att vattnet äntligen hade gått, men det avtog och vi fick åka hem igen = ( Så nu väntar man om möjligt ännu mer och man känner sig lite lurad..

Vi var på kontroll idag ( bokat sedan tidigare) och den lilla rackaren hade fixerat sig nu sedan igår! så det händer lite ialla fall :)



Ha en härlig kväll!
Kram.

8:e dagen över tiden...

Näe, nu är det inget roligt längre.......
Vet inte om jag berättat att vi fått ett "slutdatum" den 29:e? Då sätter de igång mig om det inte har hänt nå´t. Man kanske ska sikta in sig på det datumet så blir det en glad överaskning om det kommer tidigare.....

JAG VILL INTE VÄNTA LÄNGRE NU!!!!

Jocke är på kick off i dag. En nykter kick off.
Förra året var de på fårö, så jag blev lite nervös inför idag om vad de skulle hitta på men de skulle vara i stan så det känns ju tryggt.
Kul om han skulle vara på fårö utan teckning och det skulle sätta igång! Näe då hade han inte fått åkt! Tror iofs. inte att han hade tängt göra det heller.

Idag ska jag väl göra som de senaste 8 dagarna, VÄNTA! Läsa bok kanske.....

Hoppas att jag snart kan skriva att vi snuffar bebis *suck,längtar*

Kramisar!

7:e dagen över tiden....

Jaha, trode att vi skulle ha våran lilla bebis hos oss nu men den vill tydligen något annat.....

Igår var carro och Lars här och vi firade en lugn och stilla midsommar, mys! Jag trodde ärligt talat att bebis skulle villja fly ut, kan inte ha varit mycket plats i min mage, herregud! alldeles för mycket god mat, mer än PROPPMÄTT.

Lite kubb spelade vi också och så klar så vann tjejerna ha,ha!
 
Idag ska vi ut till tofta och fika, kolla på den nya poolen de har byggt vem vet kanske ner och känna på vattnet.

Kram på er!

5:e dagen över tiden....

Men nu har det hänt grejor!
Slemmproppen har släppt!!!! Det kan ju ta flera dagar till men nu är det på G ialla fall :)

Vad hände med sverige igår igentligen?? Jag slutade o titta när ryssland gjorde 2-0 ......
Såååå tråkigt =(

Igår fejade jag och hade mig. Bakade 2 pajer och skorpor. handlade och putsade fönstrerna på över våningen, det kan ju vara det som fick prppen att släppa hi,hi. Så idag ska jag dra fram snabeldraken och ge det här huset en riktig omgång ;) vem vet kanske tar fönsterna på nedervåningen med......så kanske det kommer bebis snart =)

Ha en bra dag!

4:e dagen över tiden.....

Inga känningar idag....
Bebis har nog bestämt sig för att ha min kissblåsa som huvud kudde, för herre gud vad man får springa upp på natten...zzzzzzz.
Tur att man inte har nå´t bättre för sig om dagarna så man kan slummra till då och då.

Idag tänkte jag att jag skulle baka lite igen ha,ha. Måste snart göra ett frysrum i källaren om jag ska fortsätta i den här takten och baka!
Tänkte göra goda skorpor att ha till kaffe eller så kan man smula dem i glass mmmm mums! kommer nog att bli lite pajer också, man lär ju inte ha tid och laga någon klok mat sen.....

Heja Sverige! nu tar vi dom :)

3 dagar över tiden.....

Nu kanske det är något i görningen......

På förmidagen fick jag en sju jäklarns "mensvärk" ( man kan få det i början) försökte ignorera dessa med att putsa lite fönster men de gav inte med sig så jag tog två alvedon och hoppasdes på att det inte skulle gå över, eftersom att det är ett väldigt bra tecken på att det sätter igång.
Men det gick över och nu känns det som vanligt, fanken också!!! jag vill ju ha smärta nu ju! ge mig nu!!!
Men så här kan det ju hålla på att luras i flera dagar, vi får se hoppas det kommer tillbaka snart.

Gör mig en tjänst och önska mig smärta  ;)

Kram!

2 dagar över tiden....

Vaknade as tidigt i morse och var tok- hungrig var tvungen att gå ner i köket och käka två bananer, sen kunde jag somna om ett tag i alla fall. konstigt hur det kan bli....

Dagen började även med ett riktigt åskväder, men övergick sen till strålande solsken - mysko väder!

Hålle på och bakar tårta till midsommarafton idag, det är en sån där bra tårta som man kan frysa in, hur bra som helst! alldra hest nu när man inte riktigt vet hur dagarna kan börja eller sluta ;)

Hoppas at ni har lika fint väder som vi har! Kram.

1 dag över tiden..

Näe, det kom ingen bebis igår....

Och Jäklarns att sverige förlorade! Men vi hade iallafall jätte trevligt på våran personalfest, hu geda mig vad mätt jag blev! trode nästan att bebisen skulle kvävas där inne!! 

Inga känningar idag, får se hur dagen utvecklar sig....
Nu ska jag åka och köpa slingning till håret, söta Carro ska hjälpa mig ikväll med det.
Blir inga många men lite, för sommarens skull hi,hi.

Kram!

The DO day!

Jaha, då var det den 14:e juni 2008!! som vi har väntat på den här dagen....

Vaknade vid 05.30 i morse av att jag hade värsta samandragningen gjorde inte ont eller så var bara mest obehaglig. Efter en stund så kom det små ilningar som stack nedåt men inte eller dem var något att kalla för onda. Så höll det på tills jag gick upp 09.30.
Har kännts lite anorlunda idag, men jag kanske bara inbillar mig....KOM UT NU SÅ VI FÅR PUSSA PÅ`RE!!!

Ikväll ska jag på grill-kalas hos en jobbarkompis, alla på jobbet kommer och vi ska naturligt vis kolla på matchen, man får ju passa på att festa till det när man kan  ;)

Nu ska jag åka och handla något att grilla, sjukt svårt att komma på nåt bara, är inte ett dugg kött-sugen får väl köpa mig en firre eller nåt istället.

HEJA SVERIGE!!!

Hej!

Här är det ingentin som har visat några som helst tecken på att någon bebis vill ut.......suck.
Imorgon är det ju dax är det sagt, men som sagt inga tecken än så länge....vi får se.
Var på viktuppskattning i går och den ungefärliga vikten är nu 3370g så den är färdig att komma ut ;)

Ska ta mig en promenad nu i rask takt ( oj vad tantigt det där lät, ha,ha) och sedan ska jag putsa fönsterna, kanske kan lura ut lillkorven ;)

Kram!

Varmt,varmt, varmt!!!!

Jag kan meddela att det är ganska så varmt att vara gravid nu!! phu.......jag smälter!  Skuggan så mycket som möjligt nu fast det känns lite trist, men men.

Jag kan även medela att jag nu har lyckats med att gå upp 20 kg! var på koll hos barnmorskan idag. Ja, ja vad é en bal på slottet.....kan kanske trösta mig lite att det förmodligen är ganska så mycket vatten i kroppen ( man sammlar ju det sista tiden plus att värmen gör att man sväller)

Jag tog en bil på jocke i morse, ha,ha!
Efter att vi varit hos barmorskan så åkte vi hem och hade mysfika i trädgården med massa tidningar.
Jocke tänkte läsa lite i gravid-tidningen som jag inhandlade igår ( stod en massa med bra grejor om förlossningen)
Men han somnade visst ha,ha :D

image34

Det var inte så varmt ute då och det blåste faktiskt lite kyligt så det ser varmare ut än det var......

Hoppas att ni har haft en alldeles fantastisk dag! 

RSS 2.0