Tisdag

Halloj allesammans!
Sitter på jobbet och har lunch.
Det är sega dagar nu fram tills att folk får in lönen på kontot, riktigt tråkans! inte mycke folk...
Men i morgon får vi hoppas att de börjar suga lite i julklapps tarmarna där ute!
Jobba till 15 imorgon och jocke är ledig, det är så mysigt att komma hem då, hem till min lilla familj :)

På torsdag är jag ledig och då ska vi åka med wilmer till BVC för att ta influensasprutan, lite orolig för det, men det känns väldigt bra också. Bara han inte blir sjuk av den , snutten...

Nu har Wilmer kommit in i en slags kram period! han kramas och pussas så det står härliga till, så fantastiskt mysigt. Han har ochså lärt sig att jag "heter" mamma och att jocke är pappa, så det ropar han hela tiden och så får man svara, detta kan hålla på i evigheter ha,ha!
Tycker det är helt fantastiskt hela tiden som han tar ett steg i utvecklingen, riktigt häftigt att de förstår! :)

Kram.

Onsdag!

Skriver lite snabbt.
 Kan hända att det blir ett tag tills jag skriver  igen, knas me datorn hmmm morr!!
Men vi får se.

Hade i alla fall en tokrolig lördag och jag kan säga att jag var ganska så trött i lockarna i söndags :P

Nu ska jag börja jobba.

Kram på er!

Partykväll!

Japp, då var man redo för kvällens partaj :)
Kvällens outfit:
( jag bjuder på skitig spegel, att jag är vindögd och att jag har en hårsnodd på ena armen ha,ha)



allt från MQ så klart ;)

Väntar på Jocke som har varit i klinte och jagat på eftermiddagen. Han ska skjutsa ner mig till stan.

Det finns väl bara en sak till att tillägga:



SKÅL!! och ha en bra lördagskväll.

Kram.


PARTY!!

Snabbt inlägg

Sitter på jobbet och har rast ( som alldeles snart är slut) Jobbar till kl 16 och efter det bär det hemmåt för piff. ska nämligen ut med jobbet! ska bli riktigt roligt.

Ha en fab lördag!

Kram

Tisdagskväll

Hej hopp på er!

I kväll kommer jocke äntligen hem, han har varit borta sedan i söndags! lät kanske som om han hade varit borta en vecka ha,ha!  känns så faktiskt, vi har längtat efter honom mycket, snuffen och jag!

I dag har vi farit en massa, fått mycket gjort!
I morse så satt jag och tänkte på vad för julpynt som skulle pryda vårat hem och då tänkte jag främst på köket, där jag inte riktigt har något fint till jul. Tänkte på gardiner och kom då på att jag visst har gardiner till köket, ett par jättefina röda med vita blad på. Men då slog det mig att då kan jag ju inte ha hissgardinerna i de små fönsterna, eftersom att de är mörkt lila..inge fin i hop liksom! så det blev till att svänga förbi tygaffären och köpa rött tyg i stället så att jag kan sy ett par röda! de kan jag ju ha varje år, kiul att verkligen byta alla gardiner :) . sen fick jag åka till "classe" och inhandla diverse grejor till gardinerna, så nu är det bara til att börja sy. Blir inte av ikväll men imorgon tänkte jag fixa det :)

Wilmer är verkligen inne i en skön ålder nu, han är jätte kramig och rolig! man vill aldrig att han ska bli trött och ska sova.....älsklingen!

Han har blivit så duktig på massor med saker och det har hänt med en ruskig fart! Nu kan han till.ex. drick ur glas själv utan att spilla en droppe!!

Jag har varit ledig måndag, tisdag men i morgon ska jag iväg och jobba och det blir dagis för lill mr.

Nästa inlägg ska det nog komma lite bilder också, hi,hi.

KRAM

Rätt eller fel?

Sitter här och är orolig över att jag fattat fel beslut, ett beslut som jag var helt säker på men som nu inte känns lika behagligt...för nu känns allt väldigt,väldigt obehagligt....

Jag bestämde mig för att inte ta vaccinet mot svininfluensan och som sagt har varit väldigt nöjd med det. Har hört av två sjuksköterskor att det inte är nödvändigt att vaccinera sig och att media blåst upp allt, och visst är det nog så. beslutet stärktes även utav att de som avlidit har varit i riskgruppen men nu har det hänt, en 8 årig flicka i finland avled i går av inflensan och hon var inte i riskgruppen.... Jag har en stor klump i magen och gråten är nära när jag ser min lilla skrutt som är det finaste och bästa jag har, tänk om..... Jag är så rädd....
Tydligen så är det ett barn som är sjuk i influesan som ingår i samma område som Wilmers dagis och det finns ju flera syskon....Jag vill inte tänka på det men det liksom finns där hela tiden.

Ska nog kolla upp om jag kan bli vaccinerad igenom jobbet ändå, för om jag mot för modan skulle få det så smittar jag inte det vidare till Wilmer. Får se hur det blir.

Ett litet ledsset inlägg.

kram.

RSS 2.0