Jag tar en pause



Nu har jag bestämt mig för att ta en blogg-pause. Vet inte hur länge....
Känner att jag inte riktigt har tid just nu.

Hej svejs tills vi ses igen!
Kram.

Några dagar har flugit förbi....

Ja det bara händer, helt plötsligt var helgen över och en ny vecka påbörjad.

I fradags var det afterwork på hamnplan med mina kära arbetskamrater :D . Det var jätte trevligt, som sagt: Jag kommer ju inte ut så ofta ha,ha!
Lite bilder från kvällen:









Som sagt, det var en jätte trevlig kväll.

I morgon tar vi farväl av våran bil och blir med annan.....har tagit kort på den, tänket visa före och efterbil så får ni säga vad ni tycker sen he,he.

Idag har vi varit ute och promenixat med Wilmers polare Leon och Sixten, det är så roligt att de är lika gamla man ser verkligen likeheterna i utveckligen, de ligger ju lika och jag tror att de också tycker att de är roligt. Super roligt när de sitter och kollar in varandra och försöker snacka med varandra ha,ha.

Här kommer en cykel- och en fruktstunds kille:






Kram på er!

En rolig fredag!

Vi har precis kommit hem från öppna förskolan. Wilmer somnade utan minsta problem, han var helt slut. Han har hittat en polare, kevin och de leker jätte bra. Det är så roligt att se! det är första gången som jag ser honom verkligen samarbeta med någon annan, annars brukar det andra barnet bli lite rädd och inte tycka det är alls kul eftersom att Wilmer är väldigt kramig och pussig ha,ha! Men Kevin är likadan så dom har funnit varandra. De grejade med leksakerna , skakade marakas och slängde sig i kuddrummet och var lika glada båda två :D. Så nu blir det till att gå till myllan lite oftare.

Ikväll ska jag ut och busa igen! det är ingen hejd på mig ha,ha! Nej , det är så att jobbet ska ha afterwork och denna gången så kunde alla vara med, vilket nästan aldrig händer så det kändes som om jag inte kunde säga att jag var den enda som inte kom, man får ju ställa upp va ha,ha.....
Det ska bli super kul!
Farmor & Farfar ska vara barnis i kväll eftersom att jocke jobbar, hoppas att det går bra, men det gör det säkert!

Nästa vecka ska vi byta bil igen....det blir en lite äldre modell av Volvo en V 70. 95:a tror jag att det var. Vi känner väl att vi har en aldeles för dyr bil nu och vi behöver ju inte ha en så ny bil, onödigt. Vi har en 05:a nu. vi sänker kostnaden ofantligt mycket kan jag säga. Men jädrans vad man är bortskämd med att ha en "ny" bil det är ju helt anorlunda att köra en som har några år på nacken, fast den känns faktiskt nästan säkrare, lite tyngre liksom. Jaja det blir kanon! får sätta in bilder på den "gammla" och den "nya" ( fast tvärt om hi,hi)

Idag är det ju strålande väder och man blir ju såååå lycklig, en otroligt bra start på en helg!

Hoppas att ni får en bra helg allesammans!

Kram.

ut i vår hage där växa smååååå..... FÄSTINGAR!!!!

Ja, jag har fått en fästing! den är borta nu och den han nog knapt smarra på mig men lite läbbigt är det allt :/ . Var ute i trädgården och pillade med ogäset och det var då det hände.... fattar inte att de hinner! hade uppdragna byxor ( uppdragna vid knäna) i kanske en kvart, i ett desperat försök att få lite färg på dessa nästan genomskinliga ben. Men det blev för kallt så det blev till att fira ner... men den han alltså bita sig fast vid mitt knäveck  den rackaren! hittade den i duschen på kvällen, Jocke fick ta bort den.

I förrgår så snaggade jag Jocke, så nu har han inge hår kvar ha,ha! Det var ovant i början men nu har man vant sig, Wilmer tyckte att det var lite märkligt först han kolla lite konstigt på honom ha,ha.


Idag har vi fått brev av komunen om förskoleplats och jag trodde jag skulle hoppa ur skinnet så glad blev jag, vi har nämligen fått vårat förstaval!!! När jag pratade med rektorn för 2 veckor sedan så lät det som om 3:e valet skulle bli vårat. Hon sa att hon verkligen skulle försökaatt få in honom på 1:a,  men att vi skulle ställa in oss på att det skulle bli 3:je.
Vi är så himmla glada för detta :D. Wilmer har även en kompis där som har börjat sin inskolning denna vecka och de kommer att gå i samma grupp!

Farmor Eva var just här och fikade en snabbis och med sig hade hon en barnlstol till cykel och hjälm till Wilmer!!. Vi pratade om att jag skulle fixa till min cykel och att vi skulle köpa sadel och hjälm i lördags när vi var där, och så har det gått och köpt det nu, de är så gulliga :) Så nu är det bara att spänna fast sadeln och ut och trampa.

Det behöver jag nu för min  kropp har tydligen återgått till den normala förbränningen, jag känner mig lite fluffig nu för tiden........Känns på byxorna.....fasiken, nu kan man inte stoppa i sig vad som helst längre, det blir till att motionera och äta sunt igen om det ska bli någon strand för mig i sommar.

Idag: regn, regn, regn
i morgon : sol,sol,sol tack!

kram på er!

Veckan som gått!

Hej igen!
Denna vecka har gått otroligt fort. Som alla veckor nu för tiden.....
Men i torsdags var det ju valborg och jag och Wilmer var på picnic i almedalen med carro & lars. Carro hade gjort smaskiga baguetter med skinka och fetaost och till efterrätt mummsiga bullar och kakor. jag hade med mig kaffe, te och frukt . Det var otroligt mysigt och varmt!! Vi satt intill ringmuren och där är det för det mästa lä. Det fans till och med dem som låg i bikini och solade! Som sagt en super valborg :D.


Almedalen. Valborg.



Varmt och skönt i solen intill ringmuren.



I söndags så flyttade Wilmer hemifrån..........nej, okej kanske inte så drastiskt men dock....han sover alldeles själv i sitt rum nu! duktiga gubben! ( hans rum ligger precis bredvid vårat sovrum så det är inte så lång bort.) Han är så himla duktig, han får kvällsvälling vid halv åtta ca och sedan somnar han och sover till sju på morgonen! ibland vaknar han en gång på kvällen men då är det bara att gå upp och stryka honom lite på ryggen så somnar han om. Måste säga att vi har det rätt bra...

I veckan har vi även hunnit med en massa i trädgården.
Nu ska jag berätta en grej........Kommer ni ihåg att jag berättade att jag sågat ner vårat guldregn? ja det hade ju varit kanon gjort av mig om jag hade sågat ner *rätt* träd........Ja, jag kan säga så här; det satans gifträdet står kvar och vi är ett superfint och aldeles ofarligt fattigare!!! ha,ha...ja,jag blir då inte förvånad ha,ha! ja ja det växer väl upp innom sines tid.
Vi har iallafall sått och satt färdigt i landet.

Så här ser det ut nu, jocke har snickrat en" kryddbädd" till mig också!
Hoppas att det tar sig också, kan säga att rädisorna är på g redan nu, roligt!


Så här fina är några av tulpanerna nu i en rabatt ( inte rensat ogräs ser jag hmmmm jag får skämas hi,hi)



Det är så underbart att man kan sitta ute nu utan att frysa rumpan av sig. Här har vi ätit lite lunch ute i det fria och Wilmer har ätit med hela ansiktet ha,ha! han håller på att tränar och äta själv ibland och då ser det ut så här, men man måste ju träna för att bli bra!



Idag har vi varit ute i klinte hos wilmers farmor och farfar. Gudmor & gudfar var där med. Det är alltid lika mysigt och trevligt!

Nu sitter jag här på lördagskvällen med ett glas rosé. Jocke ringde nyss, det har tok mycket bokat så han kommer förmodligen att bli sen. De hade jättemycket igår också, mycket turister här denna helg, många som åker över till sommarstugan kan man tänka.

Avslutar med en skön bild på lillhanen.



Schhhhh jag ser på TV....

Kramar!

RSS 2.0