Det har hänt något alldeles fantastiskt!!

Ja nu undrar ni nog vad det är....... nej, Wilmer är för liten för att ha gått sina första steg och nej, tänderna önskar jag att det tar ett tag tills det kommer.. och han kan inte säga mamma än.....
Men det finns något annat som gör en mamma alldeles lycklig i hela kroppen och det är - när man äntligen får på sig sina gammla jeans!!!! Tjoho! Okej det är kanske lite mer "mjukt "som hänger över än så länge men jag kan ha dem knäppta och till och med sitta i dem utan att få blodstopp i benen.....härliga tider!

Livet är bra härligt :)

Här kommer ett kort på prinskorven i helgen när vi var på klinte- marknad.



Puss o kram!

Dax att börja träna!

Ja,det är sant. På onsdag ska jag och Wilmer iväg och träna på mamma- barngympa, det ska bli jätte roligt :) Frågan är om lillprinsen orkar hålla sig vaken, han brukar nämligen sova lite då....

Idag har jag bakat hela dagen så nu är det nästan färdig bakat till dopet, skönt. 
Det var även bad-dag för Wilmer i dag så nu är han nybadad och en aningens flottig etersom jag råkade ha lite mycket olja i vattnet, ha,ha..
Jocke har målat dörrar och räcke på övervåningen och det är inte bra för sonen att andas in färgen så vi ska sova på nedervåningen, så ikväll kan man kolla på tv tills man somnar....farligt det där, tur att man inte har det så alltid.
I morgon ska vi iväg och säga hej då till Sandra på jobbet, hon ska flytta till london. Det blir fika och mys.



Många kramar.

Halloj!

Nu var det länge sedan jag skrev nå´t så det är dax nu!
Vi har nu varit på semester och haft det jätte mysigt och trevligt! tack alla för mat och husrum och allt roligt och mysigt vi hittat på :) Kul att få träffa alla, det år ju ett tag mellan gångerna......
Tack Emelie och Erik för de fina kläderna Wilmer fick, han kan redan ha dem, och ni som trodde att ni köpte lite större, Den här morsan snålar inte med maten, ha,ha.

Nu när vi är tillbaka i stan så är det dop-planering som gäller för hela slanten! det är ju så himla roligt :) Måste börja baka nu så man inte sparar allt till sista veckan och får panik...men ni känner ju mig, troligtvis så blir det säkert så ;) 

Förra veckan rök det ena päronträdet, det stod för nära huset så det fick sätta livet till nu ligger det bara stumpar kvar som vi ska elda med, resten var jocke med till återvinnigen med igår. 5 ggr var han iväg, mycket grenar och löv blir det....
Jag har fått en himla inspiration till framtida projekt i trädgården, ska sätta mig ner och rita upp hu jag vill ha det, det är ju såååå himla roligt det bara spritter i fingrarna, ha,ha!!

Hoppas att alla har det bra, Kramar!

RSS 2.0