Nu har det äntligen hänt! : )

Jag har ju länge känt av det lilla livet som far runt i magen vilket känns lite tråkigt att inte Jocke har kunnat gjort. Vet inte hur många gånger han har försökt att känna när jag säger NU! KÄNN HÄR!  Men det har aldrig varit så starkt så det har kännts utåtanpå.
men....igår när vi satt i soffan så måste den ha gjort en kullerbutta eller nått för det blev en hård bulle på ena sidan av magen så jag sa till jocke och han kände det och att det sedan försvan igen.....coolt!
Och Inte nog med det, för när vi skulle lägga oss så far den runt i magen och då kände Jocke för första gången puffarna i min mage på utsidan!!! : )  det kom lite tårar faktiskt, nu kan vi känna det båda två!

Jag kan säga att jag är väldigt nyfiken på vad det är för filur som bor här inne... : )

Kram på er!


Jag är en tjockis ; )

Ja nu kan ingen säga något annat, och inte ta fel på att det bakas bulle i den här ugnen!
Känns faktiskt väldigt bra, jag är en stållt mumin mamma.

Idag ska vi gå och kolla på fotboll, det är dygnet runt cup och klinte ska spela ikväl vid nio och sedan har svärmor ett gigg med sin linedance grupp efter så det blir en helkväll : )

kram.

Bank dag!

Idag har vi varit och haft möte med vår bankman. Vi såg över hur mycket vi kommer att behöva betala varje månad till vi får våran lägenhet såld...........MYCKET PENGAR!!!   men det det är ( förhoppningsvis!! ) inte så länge det gäller så vi får stå ut, det blir till att planera inköpen ännu bättre än tidigare så ska det inte vara några problem. ( mitt klädkonto är väl det som blir mest lidande, snyft...)

Bebban mår bra och sprattlar här inne, tror kanske att det är en blivande airobics- intruktör vi har tillverkat,
för det är liv i luckan nästan jämt : )

Imorgon är det jobb igen, roligt med alla nya kläder som kommer nu - Varje dag!

kram på er.

Jag blir sååå trött på tekniken!!!!

Jaha, då försöker vi igen då och ser hur länge man får vara uppkopplad utan att det kopplas bort, SUCK!
det är tredje gången som jag ringt suport, håll tummarna.

Ialla fall så har vi varit på ultraljud i tisdags!!!
Och här är det lilla miraklet:

image6


Fattar inte att den här lilla krabaten bor i mig liksom.........helt otroligt!
H*n sparkade och levde runt under undersökningen, hur häftigt som helst *liten tår i ögat*
Vårat beräknade datum nu blir den 14:e alltså en dag tidigare och exakt 1 v. innan midsommar, kanske blir det på självaste aftonen passar ju bra eftersom att barnafadern ( ha, ha, det är ett så roligt ord!) är född på nyårsafton, vi får se ; )

Ha det så bra!

Kramar.

nu är jag tillbaka!

Hejsan igen, det var ett tag sedan.
det är så att vi har ju flyttat och de har äntligen efter 3 !!!! veckor kirrat bredbandet i det nya huset, så nu är det bara att tuta och köra igen skönt!

Jul och nyår svichade förbi väldans fort. Kansk har med flytten att göra, ingen rast och ingen ro, nja det gällde kanske inte mig helt då eftersom att man har en bulle i ugnen och inte kan bära så mycket. Känns lite frustrerande ibland när jocke sliter uppe på övervåningen med att riva väggar och dyligt men man får tänka på att vara rädd om magen.

Har jag blivit nå tjock än då?.......Jaa, det hände tydligen under förra helgen så nu är man officiell mumin-mamma! ha,ha! Vet att jag lovat bild bevis och det kommer inom kort, JAG LOVAR!!

På tisdag ska vi på det efterlängtade ULTRALJUDET!!!! tjoho, då får vi se på vårat pyre, har verkligen väntat på det, pirrigt : )
Jag börjat känna lite rörelser också, känns som en hal liten fisk ibland som puttar till : )

Mycket bebis blev det skrivet om nu, men det är det som känns viktigast nu, det händer så mycket i magen och utanpå så det tar upp ens hela lediga tid, galet fast underbart!

Ha det bäst!
Kram.

RSS 2.0