Galna höstlovare!

Så var det höstlov för många på fastelandet ha,ha...Trodde knappt att det var sant när jag cyklade hem i kväll VAD MYCKET BILAR!! jag blev ju nästan rädd ju!

Det lär ju inte bli mindre till helgen pricis.....
Jag skrev igår att GGN är en av världens största enduro tävligar, det var fel! det är världens största! Galet att det håll här på lilla gotland!

Onsdag idag och favo programet, längtar tills kl.21!

Kramis!

Rengnig tisdag!!

Oj Oj Oj vad jag har varit dålig på att skriva på sista tiden! Nu får jag skärpa till mig!!

Ialla fall så har det varit ett riktigt rugg väder idag. Kom helt blöt till jobbet, ursh! Tur att man har varit inne hela dagen. Annars så har det mäst varit en snigel-dag tycker jag.....gäsp.
Slutade kl.fem idag så jag passade på att gå och sola efter, granskade mig i spegeln igår och konstaterade att jag nästan såg genomskinlig utan smink HJÄLP! Nu känns det bättre, blir nog en sväng förbi solarieholmarna imorgon med.
Till helgen är det GGN eller Gotland Grand National, det är en av världens största enduro tävlingar så det vimmlar av stora leriga krossar då. Förra året var det tok mycket folk uppe hos oss i butiken så hoppas att det blir lika mycket denna gång.

Jävla telefonförsäljare!! jag hatar dom! så får jag dåligt samvete när jag säger att jag inte är intreserad. I går var det en tjej som ringde och skulle sälja försäkringar för kvinnor om man skulle få cancer, då känns det så himmla dumt typ som att man är orädd om sig själv liksom, lämna mig ifred säger jag bara!

Nu kom jag på att jag har glass i frysen som jag köpte igår! Mums!
Den får nog slinka ner i min lilla mage strax : )

Vi hyrde film igår, två stycken faktiskt. En Beck film som vi inte sett som har kommit ut nyss: Iguds namn. Den var bra men lite anorlunda än de andra.
Och så såg vi Nina Frisk, vilken tok dålig film, så bra skådespelare och så tunt manus, synd! men måste säga att morssan var väldigt bra!

Imorgon är det bara att ta nya tag i detta trista höst-rusk-väder!

Ha de´

Lördags- kväll i soffan.

En seg lödag på jobbet, vi fattade ingenting?....Löne helg liksom! men vart var folket.....inte på stan ialla falll!
Säger bra en sak: JAG ÄR SÅ TRÖTT, TRÖTT,TRÖTT! När ska detta sluta ( kanske när våren och solen kommer tillbaka...
Appropå årstider så börjar ju vintertiden i morgon, så gläm inte att ställa tillbaka klockan inatt innan ni sussar!

Hmmmm känner att det suger i te och smörgås tarmen, bäst att göra nå´t åt saken ; )
Ledig i morgon och på måndag - skönt!
I morgon ska vi till klinte och midda med svär-päronen, trevligt!

Jocke har varit ute och fiskat i veckan och i förrgår så fick han 6 torskar! vi käkade upp en i torsdags- mums!
Idag hade han firrat upp en jättestor lax-öring. Den fick jag ta med mig när jag gick ner och tiggde till mig bilen i eftermiddag.
Det måste ha sett lite roligt ut när jag gick längs adelsgatan med en lax under armen, ha,ha!


image5

Stuck in the midle whit you......Ha,ha!

Ha det bäst!

PUSS.

VIP Fredag

Halojsan! idag har nya make up strore öppnat på adelsgatan och vi var vip- inbjudna till smygöppningen i kväll. De har verkligen fått en jätte bra lokal på adelsgatan, förr låg det helt avsides på öster inte alls bra. de har dessutom bytt ägare de verkar lite mer seriösa faktiskt.
Vi har ju haft samarbete med dem när vi har haft våra modevisningar och förhoppningsvis vill de fortsätta med det, det lät så iallafall i dag när vi var där så det känns bra!

Idol nu!
skrivs sen då, KRAM!

Äntligen onsdag!

Ikväll får jag äntligen se mitt favo program - Grays anatomi!! jag missade ju det förra onsdagen så nu har jag väntat hur länge som helst, känns det som.
ÅHH jag är så himmla trött! höste kan göra en så´n. Måste komma igång med träningen nu igen måste!!

Lön imorgon det känns bra, har lite som ska inhandlas så det behövs lite påfyllning....
Dax för ett bad nu, komer knappast orka  det efter Grays...gäsp.

Kram!

Jag är tillbaka!

Nu har vi kommit tillbaka från Dublin och jag kan säga: VILKEN STAD!! lätt att jag åker dit igen. En otroligt fin och härlig stad. Det är ju lätt så att man kan känna sig lite på sin vakt och känna sig lite obehaglig till mods ibland när man är i storstäder men det gjorde man inte här!! stod man och såg funderam ut med en karta i handen så komm det genast fram folk och undrade om de kunde hjälpa till, helt fantastiskt!
Det fans ju en miljard gulliga pubar speciellt på Tempel bar som är en av de stora pub gatorna i dublin och på nästa varje så var det levande musik riktiga irländska folkvisor var det och det skålades och skrålades. Givetvis så var det öl i glasen!

Vi hann med och vara kulturella också. det fanns en buss som åkte en speciell rutt hela dagen och när man klev på så fick man hörlurar så man kunde höra om alla sevärdheter.
Man köpte ett dagskort och så kunde man kliva av och på som man ville på de olika stoppen,det kom en nu varje tionde minut, så var det bara att kliva på och åka vidare till något annat, det skule man iföra i stockholm  tycker jag eller varför inte här på gottland ( okej då, vi har ju blå tåget, ha,ha )

I förrgår så tog vi tåget ut längs kusten och det var fantastiskt vackert! sådana landskap man ser på tv om irland, härligt!
Idag har jag fått sovit ut var lite trötta när vi kom hem igår kan man säga......
Ilördags kväll gick vi faktiskt och la oss vid halv 12 men vis kulle upp kl.3 eftersom att planet gick kl 06.30!!! jag sov knappt ingenting alls, min gudmor somm sov i samma rumm som oss snarkade hela tiden...

Ja,ja, nu är vi hemma igen och även fast vi har haft det jätte bra och fått uppleva så otroligt mycket så är det ju iallafall så att det är otroligt skönt att få komma hem och sova o sin egen säng!
Men jag rekomenderar verkligen att göra ett besök i Dublin, och jag hoppas att vi åker dit igen nå´n gång!

image3
En söt liten pub i dublin.

Kram!

Måndag igen...

Hejsan hej!
Då var det ju måndag igen och i vanliga fall så är jag ju ledig men vi ska ju på 50 års semester på onsdag till söndag så jag har fått lite extra tider, då slipper jag ta ut så många semesterdagar, bra tycker jag.

Igår var vi i klinte och grattade Jockes mamma för hon fyller år idag! Lite galet är det att hon fyller idag och mamma fyller på onsdag, så det kan va...ha.ha.

Jag kan inte säga att jag har så otroligt krävande arbets dag framför mig jag börjar kl15 och slutar 18.15 puh...hur ska jag orka liksom.....
Jag och Carro har bokat ett airobics pass ikväll, får se hur det blir, har inte sådär jätte bra kordinations förmåga, ha,ha! jag kommer fladra som en vante på hal is eller nå´t. berättar sen hur det har gått.

Nu ska jag gå ner till stan och hämta min cyckel som står på Wallers sen ska jag cykla till vidiobutiken och lämna tillbaka nya beck filmen som vi hyrde igår. Måste säga att jag blev ganska så besviken på den! inte alls så bra,trist beck -fan som man är : (

Ha de gott i dag, Puss!

En Lördag utan dess like.....

Hej, hallo!
Gårdagen började otroligt rörigt och förvirrande men ordnade upp sig på slutet.

Vi var underbemanade eftersom att en som jobbar extra hos oss påstod att hon inte visste om att hon skulle jobba, hmmmm. och inte nog med det så kunde ingen anna göra det heller så det var jag och en tjej till som jobbade- EN LÖRDAG!! vi brukar vara 4 st på lördagar men idag var vi alltså 2 st!
Och villken lördag sen....vi stod i kassan båda två och kunde inte hjälpa en kotte, väldigt, väldigt tråkigt, men det gick det med.
Efter jobbet åkte jag ner till jocke och beklagade mig och då kännde jag vad trött jag var så jag tog bilen hem. Och hemma så somnade jag ganska så snabbt på soffan för att vakna igen kl.20.00!! hoppsan så trött var jag.
Jackob ringde och frågade om jag ville komma över, carro och lars skulle komma lite senare. Visst, jag målade på mig ett öga och brummade iväg. Jag hade besämt mig för att köra så darling skulle få öla efter jobbet (snällt va ) det händer inte ofta att han gör det nämligen.

Vi hade jätte trevligt hos jackob, mycket skratt blev det!
Framåt halv tolv gick vi till Wallers och mötte upp jocke.
Det var ett himmla för-drag där ibaren kan jag säga! Vi satt kvar där ett tag sen skulle det vidares på lokal ( munken, vad annars i visby i oktober) Jag kännde då att det var dax för mig att nanna -kudden så jag åkte hem och somnade framför tv:n i soffan igen tills jocke ringde och ville bli hämtad.

Nu ligger han fortfarande och sover och kommer förmodligen att ha lite ont i mössan idag.

Idag har jag en behaglig arbetsdag kan man säga, jag börjar 13 och slutar 16, helt ok på en söndag och det bästa av allt är ju att man får betalt för dubbelt så många timmar! säger bara: handels! annat än hotell o restaurang.

Nej, ska man försöka få liv i kar´n eller? nej han får nog sova lite till!

Kram!

Hejsan hej!

Äntligen fredag och äntligen IDOL!!!   Tjoho! Och herregud vad alla var bra idag! den ända inte var super var väl andreas, tycker jag... Men Evelina var så himlans bra idag, jag säger som kirsti- Haleluja moment!!! ( stavas det så...ja,ja,ni fattar vad jag menar) Och kristoffer var ju också tok bra, detta blir en hård och spännande år kan jag säga.
Snart bär det iväg till dublin och mammsen blir 50, fniss....kan liksom inte fatta att hon ska bli så gammal, men jag närmar mig ju själv till jämt tal, men det känns konstigt.

Idag vann jag en tävling vi hade på jobbet, vi har det ibland och det är himla roligt (speciellt när man vinner, ha,ha..)
Vi skulle komma på ett bra "ord i påsen" Förklaring: det är alltid trevligt att prata med kunderna när dem står vid kassan och ska betala och säga något som får dem att bli ännu mer nöjd och stålt över vad de jusst köpt,det är ordet i påsen.
Mitt ord o påsen var - Du,nu blir du farlig på sta`n!   ; )

Nej nu är det utröstning!
 
Hej

Klubbkväll.

Oj, oj,oj vad trött jag är nu! Vi har haft kvällsöppet till kl.20.00. käns i tassarna kan jag säga....
Det var väldans tur att det blev öppet till 20 och inte 21 som det skulle bli först, för då hade jag missat det bästa på hela veckan- Grays anatomi!
TUR!!!  Och fasen vad man gråter!

Här är bilden som jag försökte lägga tll igår!

PUSS!

image1

Kreativ dag på jobbet!

He,hej!
Här sitter man då på sin dagliga lunch-rast. Det är helt otroligt villken förändring det är med allt när man byter branch, iallafall fån restauranbranchen.....då var det inte tal om att man fick sina 45 min som man har rätt till, nej då var det räser ätning innan man började och sedan var det bara att köra på tills sena kvällen!
Annat är det som sagt nu.... nu ska det lunchas i 45 min och sedan på eftermiddagen så är det 15min kafferast, ha,ha! helt underbart. Men jag kansäga att man är bra mycket till vanedjur! Det tog inte många daga tills man kände att det började kurra i magen vid halv tolv och visst suger det i fika-tarmen klockan halv fyra : ) Lite knäppt men väldigt bra!

Jag har ingen aning om varför inte bilderna går att få fram!? Jag får göra ett nytt försök i kväll.
Nej, nu ska jag ta och prova lite kläder, vi har fått in alldeles för mycket fint nu...suck!

Kramar!

Gårdagens fångst!

Har glömt att visa alla fina svampar vi hittade i går, här är de- VOLÁ



Älskade Visby!!

Har varit ute idet fina höstvädret i dag! Tänkte ju att jag skulle gå till snäck, för det är ju så himla fint att gå strandpromenaden dit........JO TJENA!
När jag kom runt krut tornet så fick jag lov att hålla mig i ett träd för att inte flyga smack in i ringmuren!
Jag gick innanför istället och hamnade i botaniska trädgården. Jag har aldrig varit där på hösten men det kan jag starkt rekomendera! vilka fina färger och så otroligt vackert!




Botaniska trädgården idag.

Som balsam för själen!

Efter den här "helgen" så känner jag mig stärkt av frilufts- livet, BRAVO till mig!


Kramar från hurtbullen.


En strålande höst dag!

Idag är vädret så där underbart härligt som man alltid skulle önska att hösten var!
Solen skiner och inte ett måln på himmlen och luften är sådär höst frache! Nice.
Ska nog ta och promenera till snäck och tillbaka, jag skulle verkligen behöva röra på mig.... Jag har lite dåligt samvete när jag tänker på mitt årskort på gymmet som jag skaffade för 2 månader sedan, jag har varit där 4 gånger.....SKÄMS PÅ MIG!

Nej dags att gå och borsta en tand och ge sig iväg!




Go to fullsize image

Ha en underbar höstdag!

Härlig söndagsmiddag!

Åh vilken härlig dag det har varit i dag!
Vi både sov och åt frukost länge i morse,var evigheter sen sist kändes det som.
Sedan bar det iväg ut i svampskogen. Kän knappast komma på något som är så uppfriskande för både kroppen och själen ( med risk för att låta som en tant, ha,ha!)
Nu undrar du säkert om vi hittade någon svamp?                  

Go to fullsize image


Klart vi gjorde!! jag satt på mig "tratt -ögonen" sen var det bara att börja plocka. så nu gar vi frysen laddad. Vi ska nog ut nästa söndag igen, hoppas att vi har lika flyt då.

Ikväll har Carro och Lars varit över på mysig söndagsmiddag, jätte trevligt!
På menyn stod det Jocke-skuten hare. Ja, det är sant!
Jocke och hans pappa skulle ut och jaga änder för lite sen, han kom hem med en hare istället! ha,ha! Men den var väldans god, de små har filéerna smälte i munnen, mums och med en härlig  Pinotage från sydafrika så blv det till en dröm! Jag hoppas att det blir  hare fler gånger.

Nu degar vi framför tv:n och käkar popcorn, mysigt det med.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra,hmmm. Jocke ska jobba, han brukar också vara ledig på Måndagar men de ska byta meny på onsdag så det blir inge av med ledighet då.
Vad ska jag fylla en helt ledig dag med? kanske ska jag ta tag i vårat hem skulle behövas rensa lite i garderober och så.....ja,ja jag ska nog hitta på nå´t.

kram,kram.

En Hejbaberiba dag!


Idag blev det ordentligt kallt på vår lilla ö!! Och vi har krängt jackor för brinande livet i butiken! Herre gud, helt galet, men väldigt bra. Nu har vi lite mer plats i butiken den var packad till tusen, eftersom att jackorna tar SÅÅÅ mycket mer plats än andra plagg,härligt med lite luft.

Satt för ett tag sedan och kollarde på grannfejden ,vad är det för slags människa det där som bara satt som ett surkart och gjorde bort sig  i TV !(han som klagade på hundarna) Pinsamt!!


Åhh nu är jag ledig söndag och måndag, så imorgon ska jag och Jocke ut i svamp skogen. Hoppas bara att vi hittar lite mer svampar än vad jag och mamma gjorde i Måndags, ha ha det var några stackare som låg och skramlade längst ner i korgen.
Konstigt, det känns som en hel evighet sen jag var där ( i västerås)
 Jag han också med att hälsa på lagunen Hau´s största fan (hi hi), emelie. Jag saknar henne massor och önskar att det inte var så långt mellan vi ses, puss på´re gumman!


Jätten Jorm    - Lagunen hau´s brorsa.


Ön har blivit invaderad i helgen. Det är nämligen wisby natta i kväll och så har det varit en massa jippon och olika marknader sedan igår. Känner att jag är för trött för att ge mig ut i natten, dessutom måste jag spara mina små slantar tills nästa onsdag för då fyller mammsen 50 år och vi ska åka till dublin och fira henne! kul som bara den.

tja då!

Utröstning

Anastasia åkte ut i kväll ur Idol, det var rätt person tycker jag!
Näe nu måste jag gå och diska, har dragit på det sedan jag kom hem. Se så, in i köket bums!

Tjilimojan då!

Hallo!

Nu äntligen har jag börjat och blogga! Så nu tusan ska här skrivas, ha,ha.

Den här dagen skulle man helt enkelt kunnat hoppa över, om det inte vore för Idol förstås. Jag är ett hopplöst idol-fan, Är lycklig för att det dragit igång ordentligt.
Men förutom det så har dagen varit som ett dåligt höstväder liksom, började med att jag och chefen kom i luven på varandra. kännde mig sedan så arg att jag har gått och retat mig hela dan väldigt, väldigt jobbigt.

Åter till idol!
DANIEL ÄR SÅ SÅ GRYM! Hur cool som helst, me like : )
Mattias var också jätte bra.

Anastasia var inte så väldans bra tror hon åker ut....

Hjälp nu börjar anrda delen med utröstning hörs i morgon!

PUSS!

RSS 2.0