suck.....

Det blev inge stan idag!
Vi var på väg men efter att jag kämpat och dragit och frustat våran gata upp till " stora" vägen konstaterade jag att det fanns inga krafter kvar i mina stackars spagetti armar ( ja,inte mer än en väldans massa mjölksyra då) och när jag tittade på gång vägen mot stan, som då var i samma slaskiga skick så beslöt jag mig för att ta den korta till affären och sen fick det vara bra med det.

Wilmer han i alla fall somna på den tiden så han ligger ännu nerbäddad och sover ute. Han har sovit över 2 tim nu, plutten han gillar sin vagn. Det har hunnit bli mörkt ute och jag kan inte hjälpa det men jag känner mig lite orolig när han ligger där alldeles själv i mörkret, villken  hönsmorsa man är ha,ha. Som om nå´n skulle gå in på våran tomt och sno han? eller att han skulle ligga och skrika där och komma på att han är själv? Han har babywatchern och dessutom är jag ju ute på 2 röda när jag hör det minta knyst. Ja,ja det är väl såhär och va morsa! man oroar sig för allt.
Undrar om det är för varmt för honom........ha,ha, nej nu ska jag sluta.

Sitter här med en stor kopp kaffe och funderar på vad jag ska ta mig för nu när jag har lite tid över. Det finn miljoner saker som jag skulle behöva göra men jag har kommit fram till att det blir inte nå´t ! tänker facktiskt bara göra ingenting, Jag orkar inte.....så kan det va. Får ta i tu med det imorgon helt enkelt!

Här kommer ett gröt- monster ha,ha!



Kram.

Massor me snö var det här!!!

Ja nu har det komit så mycket snö så så här mycket har jag nog inte sett sedan jag flytade hit...tror jag...

Idag ska vi i alla fall försöka ge oss i väg ner på sta´n. första gången med barnvagnen i snö, år se hur det går.
Jocke har fullt upp nu, han var borta hela dagen igår och kommer att vara det idag och imorgon med. Det är nämligen så att Tom Sjösteth (årets kock) gästspelar på wallers idag och imorgon! hur kul som helst!  Hoppas nu att det går riktigt bra men det är nog inga problem.

Nun händer det även grejor på hemma fronten. Wilmer kan sitta själv!! Inte jätte länge men ett tag går det innan han får slag sida ha,ha.

Hoppas att ni får en bra dag! kram.

En reflektering över en observation.

Jag har reflekterat över en sak......Det finns nå´t som de flesta lite äldre kvinnor gör ( de är ialla fall de jag har uppmärksammat)  Där ibland min mor ( förlåt mamma, hi,hi) alla reagerar på samma sätt, detta är när mobil telefonen ringer....
Jag såg det senast i dag.

Låt mig måla upp senariot för er:

Det ringer. Signalen är en oftast en säckpipe liknande signal eller också något otroligt pling plongande säkert för att de inte ska kunna missta sig att det ringer. Oftast är signalen maxad på volym för att de inte ska kunna missa att det ringer ( och ingen annan heller på en radie av , ja jag vet ite vad) När denna signal hörs så tar denne upp telefonen i sin hand och ser in i displayen, antingen på avstånd eller också nära ( beror på hur "gammelögonen har slagit till)  Nu står denne och studerar telefonen och försöker först urskilja vem det är som ringer och efter enstund när detta är klart så börjar hon att sakteliga leta efter "svara-knappen"
När man står som åskådare så ser detta ut som om det tar vääääldigt lååång tid. Och det är helt otroligt att detta seker som mer en regel än ett undantag, ha,ha.
Nu vill jag säga att jag inte alls vill förlöjliga detta eller de som känner sig träffade, det är bara en observering jag har gjort.
Och jag tror nog att snart så är vi all där ;)

Kram på er!


Gnällspjäll!

Ja, vad ska vam säga...... Nu har Wilmer tydligen kommit in i en såkallad " utvecklingsfas"?!... Han är bara allmänt tjurig och gnällig..suck.... Han vill hela tiden vara i famnen och om det inte händer nå´t så börjar han gny, ganska jobbigt med andra ord :( men det är bara att andas, räkna till tre och stå ut, det blir ju bättre snart har jag hört!
Innan jag förstod vad som var felet så höll jag på att bli tokig, provade med allt men det hälper ju bara ett litet,litet tag sen kommer gnället... pluten! Det kan inte vara lätt för honom nu, det är tydligen lite läskigt för dem med när de kommer i desa faser, det händer så mycket på så kort tid. Man märker ialla fall att han kommer på nya grejor hela tiden, man skrattar ibland så man håller på att gå av! villka miner och ljud som kommer nu ha,ha! 

Idag har vi varit och köpt lite kök :) Ja, ugn, häll och diskmaskin i alla fall och så fick jag en ny tvättmaskin! =)  Den vi har nu är helt kass! Det har bara gått utför med den den sista månaden, nu måste man dra fram den till centrufugering 2 ggr för att vätten ska bli "torr" tömmer inte ens vattnet själv... Men som sagt, Nu ska det flytta in en ny!! Jocke ska hämta den imorgon, tror jag.

I morgon ska jag och Wilmer på öppnaförskolan och träffa mammagruppen. Meningen var att vi skulle ha babymassage denna gång på BVC. men tydligen så har gråbos bvc flyttat in i "vårat" grupprum eftersom att deras vårdcentral har lagts ner och de nu väntar på att deras nya lokal ska bli klar....jag, blir sååå trött, hade ju annars varit jätte mysigt att prova på, får se om det blir en annan gång.

Ikväll är det favo programet!! Grays anatomi Hoppas att det blir lite bra snart, har varit "sådär" de sissta ggr tycker jag :S

Hoppas att ni får en skön onsdagskväll!

Fars dag!!

Grattis alla pappor! för idag är det eran dag! :)

Extra grattis till pappa Jocke och pappa Yngve :-)

Idag har Wimer firat pappsen, han fick en stor verktygslåda vilket han verkligen behövde eftersom att den gamla var för liten. Vi hade även skickat in en liten hälsning i GT hi,hi.

Idag ska vi ut till klinte och fira Jockes pappa lite och ikväll blr det mysig middag hemma.
Tråkigt väder ute.....som mamma brukar säga: - det är polsk långfilm ute ha,ha!

Här kommer en kul bild på lillkorven, vad har jag i mjölken igentligen?!
Säger väl skål då! ha,ha


Jobbdax!

Jajamensan! imorgon ska jag faktiskt in och jobba lite, bara tre tim men ändå! kul,kul :)

I måndags var jag och söta carro ute åt en jätte mysig middag på bakfickan, med vin, rökta räkor och mumsig fisksoppa, mmmm! Efteråt gick vi en sväng till Wallers och tog oss en liten efterättsdrink. För min del blev det en kaffedrink mumma! Känndes väldigt skönt att bara sita ner och bubbla om allt och inget och inte känna någon stress och framför allt få äta varm mat, det är man ju inte bortskämd med nu för tiden, ha,ha. Men jag kan erkänna att jag längtade massor efter lilleman i mellan åt......

Redan fredag i morgon alltså..? vart tog den här veckan vängen?

RSS 2.0