Dax för det nya året!

Ja, nu är julen över för denna gång. Kändes som om det var snabbt överstökat,han knappt märka att det var december ha,ha!
Men mysigt har det varit till tusen! Mammsen har varit här ( hon åkte hem igår).Nio dagar kändes som två..
På julafton var vi hos Jockes föräldrar och hade det jätte lungt och skönt :)

I morgon är det ju dax för nästa festlighet och det ska vi fira med vänner hemma hos oss tjoho!
Jocke fyller ju år ocksåså det blir et kombinerat födelsekalas med :)


                                 

Ha det bäst så ses vi nästa år!

Överasknings visit!

Ja i helgen var vi i Uppsala för att överaska jockes syster som fyller 30 ( idag ) vi åkte med jockes föräldrar och vi lussade för henne. Kan säga att hon så väldigt överaskad ut när hon öppnade i morgonrocken hi,hi. Det var riktigt roligt, det hade hon inte en tanke på att vi skulle komma ha,ha.
Senare på kvällen var vi på hambergs fisk, en super trevlig restaurang dessutom jätte trevlig personal ( tycker tyvärr att nu förtiden blir man förvånad men mycket glad när de faktiskt är trevliga på nå´t ställe...)
De har tydligen fiskbutik på dagarna och restauran på kvällarna, såå trevlig som sagt va.

                                               
                                                                     

Vi hade sån tur att vi fick platserna längst fram i fören på båten både dit och hem så Wilmer kunde sitta framför oss på golver och greja med sina leksaker, super!

Ja, nu får jag verkligen ta och sätta sprutt på julklapps handlingen alltså... men problemet är att jag inte tycks ha någon fantasi...hmmm får ta och klura lite till då.

Nu är det dax att nanna kudden tror jag bestämt, hur trött som helst!

Puss o godnatt!

Äntligen fredag!

Idag vill jag börja med och ge Caroline och Lars en bamse -kram på deras förlovnings dag! Hoppas ni får en alldeles underbar dag/kväll :)

                                                                                      


Ja så var vi här igen då - fredag!  Men det är inte villken fredag som helst.. inte nog med attd et är idol-final så är faktiskt jocke ledig! och hela helgen dessutom!  härligt.

I morse var jocke och tog upp nät som han satt i går. Tanken var att han skulle fånga en öring eller två som vi kunde grava och ha på julbordet ( det hade vi förra året, mums!)  men istället så var det en himla massa flundror som hade trasslat in sig i nätet. Så nu står jocke ute och försöker reda ut det, gissa vad vi ska äta i kväll....ha,ha smaskens :) 
 
Det är ju helt galet att det bara är 11/2 vecka kvar till julafton fattar ingenting.....och inte en enda julklapp har man köpt heller....bra där! får sätta riktig sprutt till veckan, har nämligen inte tid i helgen...kan inte säg varför, man vet inte vem som kan tänkas läsa min blogg hi,hi. Berättar vid nästa inlägg, lovar.

Idag ska vi äntligen sätta ihop pepparkakshuset som ligger i en massa delar på bänken ( det har legat där en vecka ha,ha) har inte haft tid att sätta ihop det liksom.

Hoppas att ni får en jääätte  bra helg :) kramen!



besök på bbblan!

Idag var vi med föräldrar gruppen och hälsade på på bibblan. Det var jätte mysigt längtar tills vi ska börja läsa godnattsaga :)   Wilmer fick en liten välkomstbok.  Efteråt kom jocke och hämtade oss och så var vi iväg till elextrolux och kollade kaffebryggare. Vi ska köpa det till varandra i julklapp. ( vi kommer att ha elextrolux i allt annat så vi kör hela vägen ha,ha) Vi hittade en som vi båda tyckte var snygg så den får det bli, inte så överaskande på julafton men det är något vi verkligen behöver.

Jag förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen man blir nästan lite rädd så fort tiden går! Imorgon är det fredag igen!!! Nu står det inte på för än jultomten bankar på dörren, helt galet.....

Lill-prinsen sitter helt själv nu, han ramlar inte omkull längre, duktiga kilen!! ( som sagt ,det går så fort!)

kram.

Lussekatter och badkar(lar)

Ja, nu äntligen har jag hunnit med att baka de små kusarna!  Söta caroline var här och godkände dem på fika i eftermiddags hi,hi. Ny frissad och fin :)

Igår var vi på BVC och Wilmer fick sin andra spruta. Lite ledssen blev han men det gick över ganska så snart. Plutten...
Han forsätter och växa mest på bredden ha,ha. han hade gått upp ett helt kg sedan sisst, så nu väger han 8800g!!!! 

Det var meningen att vi skulle ut och promenixa med morsorna i dag men Wilmer var så fladdrig i natt så jag har varit riktigt trött i lockarna så vi hoppade det. Men på torsdag ska vi till almedalsbiblioteket och kolla, även då med gruppen. Vi är ett kul gäng alla är verkligen jätte trevliga och lätta att prata med :)  

Idag var det bad dag och Wilmer och Jocke plaskade på i badkaret. Wilmer såg lite misstänksam ut först ha,ha. han är ju inte van att det är så där mycket vatten. men sen tyckte han att det var jätte kul :)

Nu finns det inte en enda liten snögnutta kvar här :(  Hoppas bara att det kommer mer tills jul.

Kram på er!



                      

RSS 2.0