Massage!

Ja idag har jag varit på 45 min masage! Fick det av mina snälla svär-päron när jag fyllde år, men har medvetet sparat det tills nu. sååå skönt och välbehövligt.  Så nu luktar jag som en härlig polkargris, hi,hi. Jag skippade duchen där eftersom att jocke skulle iväg till jobbet precis efter, skulle kanske ta och göra det nu.......aja, får väl lukta godis lite till. ( kamoflerar liksom kräk- och mjölk lukten ha,ha.)

I morgon är det dax för GGN igen och vi ska och kolla på det imogon. Lille Wille har fått sig ett par snygga hörselskydd, premiär i morgon.
Hörde att fastlandet hade mestadels snö!! ja, det kanske inte är så där jätte mycket bättre väder här men det snöar inte. Men det är ju inte så att man tar en lång promenad direkt...näe, burr!






Hoppas att ni får en mysig helg!

Håll i hatten!

Hu jeda mig vad det blåser!! tur att man slipper att gå ut ikväll. Stackars jocke, hoppas att han tar en taxi hem, han har nämligen ingen bil med sig i dag vi tog en promenixare ner på stan idag. Då var det strålande sol och hur skönt som helst.
I morgon är det söndag igen och jocke är ledig. Vi har bestämt att åka och fika på nå´t mysigt ställe, blir nog stenkyrka mejeri eller så åker vi till rute, där finns ett jätte mysigt café.

Idag har vi inte gjort så värst mycket förutom att jag tvättat, det hade visst blivit ett berg i källaren av tvätt så det var bara att sätta igång!
Så har jag pratat med min oturs drabbade syster. Hon har lyckats med något hel -galet. Hon var ute och motionerade i spåret och snubblade till så illa att hon bröt ett finger! alltså, det är faktiskt lite roligt, hur lyckas man med det liksom......dessutom så var det ett ganska kopliserat brott tydligen, hon fick ligga kvar på sjukan över natten, ja du syster yster - Puss på ré!

Jag avslutar detta inlägg med en skön lördags pose, ha,ha!
 

Öppna förskolan

Ja, idag var vi på öppna förskolan för första gången....och jag kan säga att det var kaos!!  ha ha. Vi var där med våran föräldrar grupp, för att ala skulle veta var det låg och så, det personalen där inte hade med i tanken när Eva (  våran BVC syrra) ringde och bokade var att det är höstlov och att just i dag så hade de flesta dagis stängt..... dvs. alla mammor  och pappor var där med sina små söta viddjur. Vi hade inte ens plats att sitta ner och fika och prata med varandra så efter en halvtimme så gav vi upp och åkte hem....phu!
Nästa gång vi ska ha föräldrarträff så ska vi ha baby- massage och det ska bli jätte mysigt! Då blir det på BVC, lite lugnare, hi hi.

Måste bara lägga ut denna bild, detta är bara några timmar före Wilmer är född, vi hittade den i Jockes mobil, känns som igår.......nu känner jag smärtan komma tillbaka till mig, aj,aj,aj! 
 fast jag ser ju rätt så glad ut än så länge, vänta jag bara så ska jag få se på andra bullar.......Ingen hals har jag heller tydligen....snyggt.



Här har det varit dop!

Först vill vi gratta mormor som fyller år idag! GRATTIS !!

Jajamensan i söndags fick han Gud välsingnelse! Och han var jätte duktig!  Han har blivit en riktig snack- påse så han snackade igenom hela trosbekännelsen och när prästen sedan sa till honom att han skulle gå ut och vara jesu lärjunge så la han av en mega suck ha,ha,

Allt gick jätte bra och vi hade sedan en mysig fika på Wallers efteråt med smörgåstårta och annat kaffe gott. Mor mor hade sytt dopklänningen som var sååå fin :) 
 Jockes syrra Caroline och hennes kille Janne blev faddrar och kompis Carro och Lars spelade och sjöng en jätte fin sång, - Lyckans minut.
Tack alla för fina dop pressenter!
Jag blev glatt överaskad över att inte en enda silver anka eller sked syntes till ( är annars lite alergisk mot sånt)

Så var det fredag igen. Jocke är ledig hela helgen! helt fantastiskt.
Ikväll blir det middag på bolaget, mys :)  Sen är det Idol förstås, får se om vi hinner hem




Wilmer och Pappa före dopet.




På med party slipsen, Det är Fredag!


En mysig helg till er alla!

Härligt höstväder!

Ja, idag är det alldeles underbart väder ute. Vi har höststädat i trädgården. Häcken har fått sig en ordentlig klippning, den var så risig och gles så det var nödvändigt.
Igår var det inte så fantastiskt väder direkt, typ REGN-STORM!! blä, det gick inte att vara ute. Den enda gången vi var utanför dörren var när vi sprang till bilen, vi var och åt mumsig chiliconcarne hos Carro och Lars, jätte mysigt som alltid:)

Jag har hunnit med att skörda en liten del av vårat gigantiska valnötsträd, vad mycket nötter det blir! kul! Vi behöver inte köpa nötter på ett tag framöver om jag säger så.......
I helgen får vi fastlands besök inför dopet,ska bli jätte kul. Jag är ju helt färdig med bakningen bara lite garneringar kvar pluss att jag ska inhandla lite piff till borden (sånt här är ju det bästa jag vet hi,hi)

Nu ska jag och wille ta och gå och köpa tulpanlökar till det nya landet!

Kram på er!     


 

RSS 2.0