Så har semestern börjat :D

Nu är den äntligen här då! skönt.

Igår gjorde vi inte så mycket förutom att Jocke fixade med båtkärran som han håller på att bygga ute i garaget. Sedan var vi och handlade och hyrde film.
2 dåliga filmer.......
Vi hade i alla fall tur med vädret igen: Den var så jädrans dålig att det nästan var så att vi stängde av den, fattar inte att den gått upp på bio ( det är min åsikt)

Tropic Thunder: Den var ju mycket bättre, men det säger inte så mycket i sammanhanget. Det coolaste var ju att Robert Downey jr var sminkad till svart, och hade man inte vetat att det var han så hade man nog haft svårt att se vem det var! hur bra som helst.
Filmen var ju sådär med lite roligt med, enligt Jocke ( jag somnade för övrigt, men det är ju inget ovanligt...)

Inga super filmer med andra ord , då enligt oss.


I dag, ska vi åka och fika på Fridhem, såå mysigt ute fik ( hoppas bara att de fortfarande har öppet)
Sedan ska vi hem till Carro o Lars på knytis -grillkväll. Mys.
Det blir nog en promenad så lillkorven får somna i vagnen. Han är så smidig att ha med sig, för han får välling i vagnen runt sju ( när han brukar somna) sedan sover han hela kvällen i vagnen. När man kommer hem är det bara att flyta över honom till hans säng så fortsätter han att sova. Älsklings gubben! 

I morgon har vi inte så mycket planerat direkt, bara att packa och förbereda inför torsdagen då vi ska fara över till V-ås.
Där blir det späckat schema ( som alltid)
Ska bli skönt att komma iväg. Vi kommer hem på måndag sedan.

Får se om jag skriver något innan vi åker, annars så önskar jag er en fantastisk helg!
Kramar.


Hejsan svejsan!

Kan börja med detta:

Klia er aldrig i ögat när ni skurit chili......och aldrig i NÄSAN! jag har ont i näsan nu........fasiken.....................



Torsdagen var helt kanon så otroligt skön och jätte mysig!
På dagen strosade vi runt på stan och senare på  kvällen så lagade vi en supergod middag! Det blev  patanegra karré ( patanegragrisen är speciellt uppfödd på ekollon vilket gör att köttet får en otroligt god smak! Det är mest vanligt att man äter patanegra skinka som är en lufttorkad skinka) Om ni får chansen att prova det så ta den!! absolut det bästa köttet jag ätit i hela mitt liv, otroligt mycket smak! mumms! till det så blev det rostad mandelpotatis och rödbetor, detta naturligtvis upptaget från eget land ;)
En superlyckad dag och kväll :)

Det här med kameor och kort är ju en följetong för mig......
Först och främst har jag ju inte fattat för än nu hur jag ska göra för att få över kort från mobilen till datorn ( men som ni vet är det ju fixat nu)
Sedan glömde jag kameran ute i klinte ( må bra dagen) då tog dessutom batteriet slut i början på dagen....bra där...
So sagt den blev glömd där, och när jag äntligen kom ihåg att ta hem den så hittade jag inte laddaren på 2 veckor!! men vips en dag när jag kollade i lådan ( som jag för övrigt kollat i 5 gånger tidigare) så låg ed där och bara väntade på att bli hittad. så nu kommer det lite bilder igen som är lite äldre...


Från må bra dagen:


Wilmer och hans gudfar Janne. Kollar in farmors fiskar i dammen.


Farmor Eva i ett skönt fotbad.


Wilmer fick också prova, men det var tydligen ingen hit direkt...


känns bättre o greja me "killgrejor"


Faster och gudmor Caroline var glad me en jäger i handen :)


Pedikyr fanns med som en station


Liksom spikmatta ( jag somnade förövrigt när jag låg där, ska definetivt skaffa en själv!!)


Man kunde prova hårbottenmassage också! läskigt skönt.


Och som jag berättade förut, så fanns där "öronljus" också!  ser helt galet ut, men det hjälper, ialla fall lite...antar att det är olika på olika öron. Det ska i allafall frigöra lite i gångarna. det blir liksom lite utan skortstens "syndromet" så ni kan ju gissa att det var lite läbbigt att öppna o se inuti röret när det brunnit klart!! ( man luktar för övrigt skogsmulle i örat efteråt och det är inte lätt att bli av med.) Det stod att efekten kan komma lite då o då i en veckas tid och det var fallet för mig. rätt coolt :)

För övrigt så fanns det ett sånt där bälte somm tränade musklerna med el stötar, kan faktiskt tyvärr säga att det funkar ha,ha! jag provade på armen och jag hade träningsvärk där dagen efter!

Och så bade vi i badtunna hela natten och drack en massa vin, sååå trevligt! den bästa dagen/kvällen på mycket länge!




Här kommer lite Wilmer bilder:


Här är en glad skit som har lärt sig att gå!


Rackarbuse!


Fast ibland så kryper jag fortfarande.......


Mr Snuff o morsan.

I morgon börjar äntligen Jockes sem!!! 2 härliga veckor. som vi har lovat ska bli lungna o sköna, ingen stress och inga måsten!

Massa med kramar till er!

Äntligen!

Torsdag i dag och hör och häpna, Jocke är ledig!! :D dessutom är det strålande sol ute så det blir en toppen dag, det känner ja det!
I kväll ska vi ha lite middag för lite vänner ska bli mys.

Jag har äntligen fixat och trixat så nu har jag fört över bilder från telefonen som har varit instängda allt för länge, Här kommer det bilder på vårat busfrö:


Lillkorven när han var 3 mån ( tror jag..)


En skön tupplur. ( konstigt att se honom me napp...det slutade han med när han var 5 mån)


Kan det bli smidigare? ha,ha! ( i julas )


Wille utan en enda gadd....


En påskgubbe :)


Så här såg det ut för jämnan i våras......fick in och skölja hans mun stup i kvarten! Tydligen gott me jord...


Titt ut! En dag i lekparken :)


En regnig dag.


Lär sig gå ute i trädgården


Här sitter han och ropar tillbaka till havet som dånar vid stranden.


En massa stenar......


När man går på promenad så kan det hända att man plötsligt blir vääääldigt trött........

Det var lite bilder som fanns i telefonen, ni kan ju gissa att det fanns en uppsjö!
Nej nu ska jag ut i det fina vädret och mysa me familjen!

Kram till er!

Snart semester!

Ja, vi har det inte riktigt som andra familjer har det på somaren. Jag tänker  då på semestertider. Eftersom att Jocke jobbar som han gör har vi alltid tagit semester i slutet av sommaren, så om en vecka har vi 2 hela veckor att se fram emot!. Det är faktiskt helt perfekt tid när man bor på denna turist ö. Nu är det varmt i vattnet man kan ligga på stranden utan att ha närmasa "filt-granne" decimeter från sin egen och det går att gå på stan och  flanera utan att man blir galen på alla stressade semester firare dessutom är det inte så mycket sem.bilar ute på vägarna och båten är inte överfull ....som jag sa, perfekt :)

I går var bästaste Caroline här och vi åt god mat  och drack en massa bubbel och babblade om allt.  Vi hade det supermysigt!
Det är verkligen inte långt kvar nu tills hon o Lars blir fru o man!!! wiiiiieeee :)


Tack kära kamrat för myset i går!

Ha en skön söndag.

kram.


Hej hej hallå!

Jag vill börja med att tillängna denna första del av detta inlägg till emelie  .Som har det otroligt jobbigt  just nu. All kärlek och styrke kramar till dig gumman! Jag finns här alltid, det vet du! alltid hos mig.





Nu i kväll så har mamma, brorsan och han tjej åkt hem. det har varit fantastiska dagar! tack mina kära!  Vi ses snart igen :)
I morgon kommer syrran. Hon stannar till torsdagen.
Det är medeltidsveckan  börjar i morgon så det ska vi i väg och titta på.  Jag är ju inte så mycket för sån´t där men det är kul i små doser. Kan faktiskt inte förstå mig på " liveare" tycker bara att det verkar löjligt, med det  är min åskit.  Men det finns ju så mycket annat att se, det är helt fantastiskt när man kommer in på "området" det är som om man har slungats tillbaka i tiden, det måste upplevas!
Så det ska vi unerhålla oss med de närmasta dagarna :)

Hoppas ni får en bra vecka!
kram.

RSS 2.0